Leidse Schouwburg
do 15 november 2018 20:15
Bestellen

In het voorjaar van 2013 boekte Introdans een wereldhit met Moderne Meisjes, gewijd aan het werk van drie ‘grand old ladies’ van de Amerikaanse moderne dans. Nu is er een vervolg met drie eigenzinnige choreografes van verschillende generaties. Zowel de Nederlandse Regina van Berkel en Didy Veldman als de Amerikaanse Lucinda Childs staan garant voor een aansprekende benadering van het moderne ballet.


Hooggeëerd publiek!

Welkom in de wereld van schoonheid en ontroering. Ook in seizoen 2018/2019 danst Introdans de sterren van de hemel. De energie van onze voorstellingen is – wereldwijd – al vaak geroemd: Introdans staat voor hartstochtelijke, wervelende producties die de zwaartekracht tarten en de kijker als het ware ‘optillen’. Wij creëren inspirerende totaalervaringen, die het publiek op uiteenlopende manieren raken en het meevoeren naar nieuwe, magische werelden. We kijken samen met u uit naar een opwindend (dans) seizoen.

Ton Wiggers (medeoprichter en algemeen directeur) & Roel Voorintholt (artistiek directeur)

 

Leidse Schouwburg
do 15 november 2018 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Borrelplankje vegetarisch
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 29,50

1e rang

Normaal € 23,50
CJP € 21,00

2e rang

Normaal € 19,50

3e rang

Normaal € 15,50

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.