Leidse Schouwburg
di 13 april 2021 20:15
Bestellen

Door de onzekerheid rondom de corona-maatregelen van dit najaar hebben we in samenspraak met Huub Stapel besloten de voorstelling te verzetten naar 13 april 2021. Als u al kaarten had, blijven deze geldig. Binnenkort is het mogelijk kaarten te kopen voor de nieuwe datum.

Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en is aankomend seizoen weer solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show Het Huwelijk geschreven door Haye van der Heyden.

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

Let op: voor deze voorstelling geldt een maximum van 4 kaarten per persoon.

 * Deze voorstelling is verplaatst en zou in eerste instantie plaats hebben gevonden op 3 november 2020.

Leidse Schouwburg
di 13 april 2021 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang (goed zicht)

Normaal € 31,00
CJP € 28,50

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 25,00

3e rang (beperkt zicht)

Normaal € 20,00

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 12,50

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 37,00