Leidse Schouwburg
za 10 maart 2018 20:15
Bestellen

Het Land van Maas en Waal, Avond, Malle Babbe, Meester Prikkebeen, Testament, Verdronken vlinder, Liefde van later en Welterusten mijnheer de President. Allemaal nummers die in ons collectieve geheugen staan gegrift en zijn geschreven door een van de beste tekstschrijvers die Nederland ooit gekend heeft: Lennaert Nijgh. We herdenken nu 15 jaar na zijn dood  deze fantastische tekstschrijver met een groots eerbetoon.

Een tip van de sluier is een uniek theaterconcert met natuurlijk de grote hits én het wat minder bekende werk van Lennaert Nijgh, alles in nieuwe arrangementen en bewerkingen! Maar ook enkele nieuwe songs, want in het Letterkundig museum zijn onbekende teksten ontdekt, die door o.a. Frank Boeijen en Han Kooreneef van muziek zijn voorzien. De voorstelling geeft daarnaast een bijzondere kijk in het leven van Lennaert Nijgh, want wat dreef hem? Wie was die schrijver achter de hits van o.a. Boudewijn de Groot en Rob de Nijs?

Met Sjors van der Panne, Jim de Groot (The Passion), Edison Award winnaar Izaline Calister én Lennaert Nijgh’s laatste vrouw zangeres Josee Koning.

 

 

“Een tip van de sluier is een voorstelling gemaakt met liefde. Liefde voor het werk van Lennaert Nijgh én voor de man zelf.” – Theaterparadijs ****

“Na zoveel jaar word je in het theater opnieuw geraakt door Nijghs teksten over visioenen van sprookjesachtige liefdesnachten en de geur van vers brood en honing daarna.” – De Volkskrant ***

“Theaterconcert Een tip van de sluier is een eerbetoon met enkele onbekende teksten.” – NRC ***

Leidse Schouwburg
za 10 maart 2018 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 35,50

1e rang

Normaal € 29,50
CJP € 27,00

2e rang

Normaal € 25,50

3e rang

Normaal € 21,50

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.