Leidse Schouwburg
ma 3 juni 2019 20:15
Bestellen

Dernière

Lieve Partizaniër/beste geïnteresseerde,

Op het moment van schrijven duurt het nog een jaar voordat u naar dit optreden kunt gaan kijken. In een jaar kan veel gebeuren. En wij houden niet van valse beloftes. We houden het dus kort. Belofte 1: Het wordt geen voorstelling over hoe het is om voor het eerst vader te zijn. Dat lijkt gezien ons beider privélevens op zo’n korte termijn geen haalbare kaart. Dat is dus alvast een hele geruststelling. Belofte 2: Wij gaan er alles, maar dan ook echt alles aan doen om u te verbazen, te verwarren, te ontroeren en heel hard te laten lachen. Wij zullen u kortom op geheel Partizaanse wijze kennis laten maken met: het leven an sich. We zien u graag!

Thomas en Merijn
De Partizanen

De Volkskrant - ★★★★★

De sketches van De Partizanen zijn allemaal even slim, origineel en hilarisch 

 

De Telegraaf - ★★★★ 1/2

(…) De Partizanen leveren met Het leven an sich een ijzersterk, zeer grappig en geëngageerd programma af, vol onzichtbare lijntjes en dubbele lagen.

 

Theaterkrant (keuze van de criticus) 

Zonder elkaar, met elkaar, het is altijd goed bij de Partizanen.  

 

Trouw - ★★★

De Partizanen zijn op hun best wanneer ze hun strakke vorm combineren met scherpe maatschappijkritiek. Dan laten ze zien dat ze met recht tot de nieuwe top van het Nederlands cabaret gerekend kunnen worden.

 

Cabaret.nl - ★★★★

Een voorstelling van De Partizanen kenmerkt zich door de vele losse en vaak enigszins absurde sketches, die ogenschijnlijk geen onderling verband houden, maar die intussen allemaal met elkaar zijn vervlochten.

Leidse Schouwburg
ma 3 juni 2019 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Borrelplankje vegetarisch
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 26,20

1e rang

Normaal € 20,05
CJP € 17,50

2e rang

Normaal € 17,50

3e rang

Normaal € 14,90

4e rang

Normaal € 12,85