Leidse Schouwburg
zo 20 februari 2022 16:00
Bestellen

De technologische evolutie dendert voort. Het gaat zo snel dat het moeilijk is om bij te benen. Regelgeving en veiligheidsmaatregelen lopen altijd achter. Bijna onopgemerkt verdwijnt onze privacy en worden onze persoonlijke gegevens verkocht.
We hebben onszelf omringd met robots en computers die ons zichtbaar en onzichtbaar bestuderen. Maar waar is deze technologie allemaal toe in staat? Laten we ons erdoor manipuleren of redt het juist onze levens...

‘Blinde Vlek’ is een muzikale, acrobatische poging om mensen kritisch te laten kijken naar de gevolgen van de moderne technologie.

 

Maarten Smit concept & regie | Radek Fedyk muziek | Marta Alstadseter, Kim-Jomi Fischer, Willem van der Lely spel | Don Duyns en Maarten Smit tekst | Maarten Smit & performers choreografie

 

 

'Oogstrelende voorstelling!' - Theaterkrant

'In een lange, vloeiende cadans betoont Maarten Smit zich een vaardig choreograaf.' - Theaterkrant

'Het Houten Huis maakt van ‘Blinde Vlek’ een magische gebeurtenis.' - Dagblad van het Noorden

Over Het Houten Huis & Wabi Sabi
Voor deze voorstelling verweeft Het Houten Huis haar beeldende, muzikale stijl met die van regisseur Maarten Smit (Wabi Sabi). Zijn voorstellingen maken actuele kwesties inzichtelijk en bespreekbaar door een combinatie van fysiek spel, tekst, dans en muziek. Op basis van journalistiek en documentair materiaal maakt hij theaterstukken die de schoonheid van de imperfecte mens laten zien.


Over Station Noord
Station Noord is een samenwerkingsverband van de grote podiumkunst organisaties uit de drie noordelijke provincies. Met gebundelde krachten geven we een sterke impuls aan talentontwikkeling en het artistieke klimaat in het Noorden. Station Noord ondersteunt nieuwe theatermakers om in het Noorden hun talenten te ontwikkelen en hun carrières op gang te brengen.

Leidse Schouwburg
zo 20 februari 2022 16:00
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang (goed zicht)

Normaal € 17,50

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 15,00

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 23,50

Corona Informatie

We vragen je bij binnenkomst de CoronaCheck-app te laten zien of een uitgeprinte QR-code. Meer informatie over maatregelen lees je hier.