Leidse Schouwburg
zo 20 februari 2022 16:00
Geen verkoop

Over de technologie die iedereen verb(l)indt.

De technologische evolutie dendert voort. Het gaat zo snel dat het moeilijk is om bij te benen. Regelgeving en veiligheidsmaatregelen lopen altijd achter. Bijna onopgemerkt verdwijnt onze privacy en worden onze persoonlijke gegevens verkocht. We worden omringd door robots en computers die ons zichtbaar en onzichtbaar bestuderen. Ze kunnen ons helpen, onze levens redden, maar ze kunnen ons ook op zorgwekkende wijze manipuleren...

Blinde Vlek is een muzikale, acrobatische poging om mensen kritisch te laten kijken naar de gevolgen van de moderne technologie.

 

Maarten Smit concept & regie | Radek Fedyk muziek | Marta Alstadseter, Kim-Jomi Fischer, Willem van der Lely spel | Don Duyns en Maarten Smit tekst

'Oogstrelende voorstelling!' - Theaterkrant

'In een lange, vloeiende cadans betoont Maarten Smit zich een vaardig choreograaf.' - Theaterkrant

'Het Houten Huis maakt van ‘Blinde Vlek’ een magische gebeurtenis.' - Dagblad van het Noorden

Leidse Schouwburg
zo 20 februari 2022 16:00
Geen verkoop

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang parterre (goed zicht)

Normaal € 17,50

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 15,00

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 23,50

Waarom staat er 'Geen verkoop'?

Het komende theaterseizoen gaan voorstellingen en concerten in delen in de verkoop. Dit heeft alles te maken met de nog grote onzekerheid ten aanzien van corona en de dan geldende coronamaatregelen. Door korter van tevoren in verkoop te gaan, kunnen wij actueler inspringen op de ontwikkelingen.

Voor klassieke muziek gaan de maanden september tot en met december in verkoop. Voor het reguliere programma gaan de maanden september en oktober in verkoop. Naast deze voorstellingen gaat een aantal grote voorstellingen al direct in verkoop, deze vind je hier. Wel is het mogelijk om het voorlopige programma voor heel seizoen 2021-2022 te bekijken.