Leidse Schouwburg
wo 7 februari 2018 20:15
Laatste kaarten

In de theaterversie van de bestseller Pogingen iets van het leven te maken laten Hendrik Groen (gespeeld door Beau Schneider) en zijn vrienden je een jaar lang meeleven met alle ups en downs in een verzorgingshuis. In tegenstelling tot het boek is niet alleen Hendrik Groen te zien, maar wordt het een levenslustige komedie, waarin meerdere rollen van de rebellenclub vertolkt zullen worden. Regisseur Gijs de Lange heeft een verrassend concept voor ogen: jonge acteurs zullen de rollen spelen. De Lange: ‘omdat er in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit’. Daarnaast zijn in iedere stad ook bewoners van een plaatselijke zorginstelling te zien in de voorstelling.

Door het scherpe gevoel voor humor, eerlijke bespiegelingen over ouder worden en kritische kanttekeningen bij de ouderenzorg in Nederland, heeft Hendrik Groen (pseudoniem) de harten van vele lezers veroverd. Er werden meer dan 200.000 exemplaren verkocht en het boek ontving o.a. de NS publieksprijs 2016.

Regie Gijs de Lange Met Beau Schneider, Plien van Bennekom, Cynthia Abma* e.a.
Foto's Raymond van Olphen

Boekenclub
Deze voorstelling is onderdeel van de boekenclub. Ontleed samen met andere boekliefhebbers de pagina's en ervaar aansluitend de toneelversie van het boek. Prijs: € 12,50 p.p. (incl. maaltijd, excl. voorstelling)

*de rol van de directrice zal afgewisseld worden tussen Plien van Bennekom en Cynthia Abma.

 

Leidse Schouwburg
wo 7 februari 2018 20:15
Laatste kaarten

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Boekenclub
  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 41,00

1e rang

Normaal € 35,00
CJP € 32,50

2e rang

Normaal € 30,00

3e rang

Normaal € 25,00

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.