Leidse Schouwburg
wo 14 maart 2018 20:15
Bestellen

“Over reizen? Over séks moet het gaan!”, aldus bevriende acteur Hans Dagelet die daarmee het oorspronkelijke plan voor een nieuw Gare du Nord album torpedeerde. Het werd Sex ‘n’ Jazz en alles klopte. Marlies Dekkers ontwierp de iconische albumhoes met rode naaldhak, Heleen van Royen schreef het bijpassende boek Stout en Marvin Gaye en Paul Carrack werkten mee aan het album. Beautiful Day, You’re My Medicine en Marvin & Miles werden hits en het New Yorkse jazzlabel Blue Note maakte er een drievoudig platina succes van.

Het best verkochte Nederlandse jazz album ooit viert dit jaar het 10-jarig jubileum en dat moet natuurlijk gevierd worden! In een wervelende, sexy show met een hoofdrol voor Dorona Alberti brengt Gare du Nord voor het eerst het volledige Sex ‘n’ Jazz album live in de Nederlandse theaters. Oude bekenden en nieuwe verrassingen: het ultieme feest voor de fans!

Leidse Schouwburg
wo 14 maart 2018 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 31,00

1e rang

Normaal € 25,00
CJP € 22,50

2e rang

Normaal € 21,00

3e rang

Normaal € 17,00

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.