Leidse Schouwburg
zo 22 april 2018 13:30
Bestellen

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje. Samen met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids, en ontdekken zij al spelend het landleven. Nu komen zij ook naar het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling: Feest op de boerderij!.

In deze muzikale theatervoorstelling beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Een interactieve voorstelling waarin Fien & Teun samen met de jonge theaterbezoekers en hun ouders van alles leren over dieren, de natuur en het leven op de boerderij.

Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling.

Voor en na de voorstelling kunnen de kinderen zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in onze foyer. Hier kunnen ze al spelenderwijs van alles ontdekken over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto!

Leidse Schouwburg
zo 22 april 2018 13:30
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 24,00
Kind € 21,00

1e rang

Normaal € 18,00
Kind € 15,00
CJP € 15,50

2e rang

Normaal € 15,50
Kind € 12,50

3e rang

Normaal € 13,00
Kind € 10,00

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.