Leidse Schouwburg
wo 16 december 2020 20:15
Laatste kaarten

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers bij Lachstof! Op woensdagavond bij de Leidse Schouwburg met MC Thjum Arts! Bekijk alle Lachstof-avonden hier.

Fabian Franciscus

Fabian won in de fameuze The Comedy Store in London een comedywedstrijd uit 35 deelnemers. Hij won het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam en speelde naast de finalistentour in Nederland en België o.a. in de grotere comedy clubs van New York, Berlijn, Stockholm en Londen. Daarnaast was hij o.a. te zien als acteur in What The #Hack (AVROTROS). Ook bracht hij in Juni 2017 samen met Daim Vega de track Feel Alive uit.

Lisa Ostermann

Winnares van het Leids Cabaret Festival 2020: Lisa Ostermann studeerde in 2017 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Lisa schrijft en speelt, naast haar eigen materiaal, af en toe voor anderen, zoals Het Klokhuis. Haar programma Wat de ander wil horen is een mix een mix van scherpe grappen, liedjes en onverwachte wendingen. Ook zijn er sexy dancebreaks (als Lisa een goeie dag heeft). Wat de ander wil horen gaat over hoe prettig het is om te pleasen en zelf niks te vinden. 

MC Thjum Arts

Als Thjum het podium opkomt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Thjum haalde de finale van het Leids Cabaret Festival 2020 en presenteert dit seizoen Lachstof. Hij zal als MC de Lachstof-avonden met veel humor begeleiden en het publiek opwarmen.

Leidse Schouwburg
wo 16 december 2020 20:15
Laatste kaarten

1-persoonskaart

Normaal € 18,50

2-persoonskaart

Normaal € 37,00

2-persoonskaart (balkon; 2e rang)

Normaal € 31,00

3-persoonskaart

Normaal € 55,50