Stadsgehoorzaal Grote Zaal
di 5 november 2019 19:00
Bestellen

Deze voorstelling is geprogrammeerd in de bak van de Grote Zaal: een unieke beleving! Voor meer van dit soort bijzondere Kom in de kuip!-voorstellingen: klik hier.

Vanaf nu wordt alles anders: ik zal nooit meer de trap op stampen. Ik zal nooit meer vervelend zijn. Ik zal alleen nog maar grapjes maken zodat iedereen moet lachen en ik zal altijd mijn bord leeg eten. Mijn ouders maken ruzie en dat komt door mij. Maar als ik hard genoeg mijn best doe, dan komt alles goed.
 
En de winnaar is... is een tragikomische voorstelling over ouders die heel hard schreeuwen, heel hard lachen en heel hard mooi weer spelen. Over ouders die doorgaan tot ze hebben wat ze willen hebben en niet opgeven. Want ouders weten zelf wel wat het beste is voor hun kind. Maak je borst maar nat voor deze vechtscheiding in een boksring, vol rake klappen, stekende grappen en troostknuffels. Want waar twee mensen vechten, hebben twee mensen schuld en drie mensen pijn.

Een troostende voorstelling voor iedereen die zich wel eens onnodig schuldig heeft gevoeld.

Foyeractiviteit
Bouw je zelfvertrouwen op en vecht tegen (onnodig) schuldgevoel! Voorafgaand aan de voorstelling train je je boks-skills aan de hand van trainingsvideo’s, attributen en een coach om mee te sparren. Loop het parcours door, ga aan het einde op de foto als winnaar en laat zien dat je stevig in je schoenen staat.

Workshop
Na afloop van de voorstelling wordt door Bonte Hond een workshop gegeven in de Breezaal. Klik hier voor meer informatie en het bestellen van kaartjes (€ 2,50). 
 

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
di 5 november 2019 19:00
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Prijzen

Normaal € 17,50
Kind € 15,00
CJP € 15,00