Leidse Schouwburg
wo 11 november 2020 20:15
Bestellen

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers bij Lachstof! Op woensdagavond bij de Leidse Schouwburg met MC Thjum Arts! Bekijk alle Lachstof-avonden hier.

EMMA

EMMA is een muzikaal trio, bestaande uit Eva Fiselier, Mirjam Mertens en Maartje Goes. In samenwerking met tekst- en liedschrijver Maarten Hopman maken zij, vanuit hun millennial perspectief, voorstellingen over wat hen wel- of juist niet doet bewegen.

Muzikaliteit staat in hun maakproces voorop en ze delen een liefde voor meerstemmig zingen. Ze stonden in de halve finale van het Amsterdam Kleinkunst Festival 2019. 


Tobi Kooiman

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian en wiskundige en was finalist bij Cameretten, waar de jury zijn voorstelling 'een waar feest voor de theaterbezoeker' noemde en de mensen in het uitverkochte Oude Luxor Theater hem beloonden met de Publieksprijs.

Op het podium doet hij verwoede doch vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken die daar onvermijdelijk bij komen kijken. Dat het publiek daar ongegeneerd doorheen lacht neemt hij op de koop toe. 

 

MC Thjum Arts

Als Thjum het podium opkomt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Thjum haalde de finale van het Leids Cabaret Festival 2020 en presenteert dit seizoen Lachstof. Hij zal als MC de Lachstof-avonden met veel humor begeleiden en het publiek opwarmen.

 

Leidse Schouwburg
wo 11 november 2020 20:15
Bestellen

1-persoonskaart

Normaal € 18,50

2-persoonskaart

Normaal € 37,00

2-persoonskaart (balkon; 2e rang)

Normaal € 31,00

3-persoonskaart

Normaal € 55,50

Kaarten kopen op anderhalve meter

Wat heerlijk dat we je binnenkort kunnen begroeten! Graag vragen we je ivm de coronamaatregelen aandacht voor het volgende:

* Koop je een 2-persoonskaart of een 3-persoonskaart? Dan zit je altijd naast elkaar zonder anderhalve meter ertussen.

* Let op: met een 2-persoonskaart reserveer je dus twee plekken naast elkaar. Met twee 2-persoonskaarten reserveer je vier plekken.

* Wil je niet naast elkaar zitten? Koop dan losse kaarten.

* Zijn er geen 1-persoonskaarten meer? Neem contact op met onze kaartverkoop en we kijken of er nog mogelijkheden zijn.

* Voor het bestellen van een rolstoelplaats en voor groepen vanaf negen personen: neem svp contact op met onze kaartverkoop.

* Bij tweederangs plaatsen (balkon) heb je kans op minder goed zicht, daarom zijn deze kaarten ook voordeliger.

* Bij een combinatie van verschillende kaartsoorten zit je hoogstwaarschijnlijk niet bij elkaar. 

* Kaarten zijn ongeplaceerd; onze medewerkers wijzen je een stoel aan.