Leidse Schouwburg
za 22 februari 2020 20:15
Wachtlijst

Ellen gaat verder! Na het grote succes van de show Paris-Berlin kon een vervolg, met allemaal nieuwe nummers, natuurlijk niet uitblijven.
 
Deze keer gaat Ten Damme nog zuidelijker, met Parijs als startpunt voor deze nieuwe muzikale zinnenprikkelende reis. Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op. Of ze ooit aan zal komen is nog maar de vraag. De grote woestijn rukt op, de benzine raakt op en Humphrey Bogart en Ingrid Bergman zijn ook allang vertrokken uit Casablanca. 
 
Samen met haar 8-koppige superband The Magpie Orchestra brengt top-entertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker.
 

Algemeen Dagblad - ★★★★
Wat is ze afschuwelijk veelzijdig, Ten Damme. Een podiumkameleon. Of het nu een tapdanser, Edith Piaf of een mysterieuze buikdanseres is; ze transformeert moeiteloos van de één in de ander en altijd laat ze de opwindendste, meest sexy versie van die artiest sprankelen.

Leidse Schouwburg
za 22 februari 2020 20:15
Wachtlijst

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 37,00

1e rang

Normaal € 31,00
CJP € 28,50

2e rang

Normaal € 25,00

3e rang

Normaal € 20,00

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 12,50

Voor sommige evenementen geldt dat er voor bepaalde rangen op dit moment geen kaarten beschikbaar zijn. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen door op de volgende links te klikken: za 22 februari 2020 20:15.