Leidse Schouwburg
za 25 januari 2020 13:00
Geen verkoop

Ook in 2020 doet Leiden weer mee aan het Nationaal Theaterweekend. Iedereen is tijdens dit bijzondere weekend welkom om te komen genieten van alles wat onze theaters te bieden hebben. Omdat iedereen mag komen proeven van het theater is het thema dit jaar: WinterProef!

Heb je altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen in het oudste theater van Nederland? Tijdens het Nationaal Theaterweekend zet de Leidse Schouwburg haar deuren voor iedereen open.

Op zaterdag 25 januari kan iedereen GRATIS meedoen aan een Elfproeventocht in de Leidse Schouwburg. Neem een kijkje achter de schermen, in de kleedkamers en in de zaal, tijdens een route langs verschillende activiteiten. Kom langs tussen 13.00 en 17.00 uur en proef het theater! Om 16.00 uur gaat de laatste Elfproeventocht van start.

Let op! Ben je slecht ter been? Dan is deze elfproeventocht misschien niet aan te raden. In de route zitten verschillende trapjes en opstapjes. Je bent natuurlijk welkom een glas gluhwein of chocolade melk te komen drinken.

Bekijk het hele programma.

Leidse Schouwburg
za 25 januari 2020 13:00
Geen verkoop

Prijzen

Normaal € 0,00