Leidse Schouwburg
wo 16 mei 2018 20:15
Laatste kaarten
do 17 mei 2018 20:15
Laatste kaarten

Een beeldreis door het familiearchief door een meesterverteller en zijn toverlantaarn. Diederik van Vleuten maakte drie solovoorstellingen waarin hij zijn familiegeschiedenis tegen het licht hield van de grote geschiedenis. De Van Vleutens en Nederlands-Indië, de Eerste Wereldoorlog en Winston Churchill. Een drieluik van unieke vertelkunst. Geestig en boeiend, ontroerend en confronterend. En zeer gewaardeerd bij publiek en pers.

In 2018 viert Diederik zijn debuut als schrijver van een rijk geïllustreerd boek over zijn familiearchief. Want er is zoveel nog niet verteld en vooral: nog nooit vertoond. Wat zou er gebeuren als hij die enorme schat aan oude foto's voor een keer in het theater zou presenteren? Als hij zijn publiek anno 2018 een verdwenen wereld zou voortoveren van tropenhelmen en telegrammen, chaperonnes en schipbreuken. Wat er dan gebeurt moet u zelf komen bekijken. En snel ook, want de voorstelling is maar een half seizoen te zien. Een groot scherm, een stoel, een glaasje water. Misschien zelfs een piano. Een meesterverteller en zijn toverlantaarn.

De afsluiting van een historisch drieluik. Nog een keer terug naar vroeger en dan moedig voorwaarts. Dát is Nog Nooit Vertoond.

Leidse Schouwburg
wo 16 mei 2018 20:15
Laatste kaarten
do 17 mei 2018 20:15
Laatste kaarten

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 30,00

1e rang

Normaal € 24,00
CJP € 21,50

2e rang

Normaal € 20,00

3e rang

Normaal € 16,00

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.