Leidse Schouwburg
za 9 maart 2019 14:30
Geannuleerd
za 9 maart 2019 20:15
Bestellen

try-out

De Waarheid is een originele komedie van Florian Zeller over twee ontrouwe stellen, gespeeld door Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck. De in Parijs geboren roman- en toneelschrijver heeft het talent om zijn publiek te verbazen. Met zijn theatervoorstellingen heeft de jonge schrijver al verschillende belangrijke toneelprijzen op zijn naam gezet. Na de bejubelde voorstelling De Vader zet hij je wederom aan het denken en laat je stilstaan bij het begrip waarheid en de waarde van verborgen kennis. Een vermakelijke, verontrustende, must-see voorstelling. Als je denkt dat je weet wat er speelt, begint het pas echt…

Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door twijfel en schuldgevoel en wil alles opbiechten, maar Michel kan heel goed leven met grote leugens. Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de grote, hilarische maar ook pijnlijke confrontatie: moeten ze nu de rest van hun leven liegen tegen hun partners, kiezen ze voor elkaar of krabbelen ze terug?

Tekst Florian Zeller Regie Gijs de Lange Spel Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck

De twee voorstellingen van januari zijn verplaatst naar één voorstelling op 9 maart 2019. De reden hiervoor is dat vanwege ziekte van één van de hoofdrolspelers, het repetitieproces vertraging heeft opgelopen en daarom de tournee later van start is gegaan dan was gepland.

Leidse Schouwburg
za 9 maart 2019 14:30
Geannuleerd
za 9 maart 2019 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Borrelplankje vegetarisch
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 39,60

1e rang

Normaal € 33,40
CJP € 30,85

2e rang

Normaal € 27,25

3e rang

Normaal € 22,10

4e rang

Normaal € 12,85