Leidse Schouwburg
zo 7 maart 2021 13:30
Uitverkocht
zo 7 maart 2021 16:00
Geen verkoop

Deze voorstelling gaat zeer waarschijnlijk niet door. We wachten de komende persconferentie af om hier een definitief besluit over te kunnen nemen. Mocht je toch interesse hebben om een kaartje te kopen, dan kun je mailen naar kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl. We plaatsen je dan op een voorlopige wachtlijst.

 

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De Waanzinnige Boomhut is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster heeft samen met het Australische CDP Theatre Producers zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal gezet. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij die al enkele theaterseizoenen furore maakt.

Meneer Monster maakt cartoonesk actietheater gecombineerd met visuele comedy voor de hele familie dat bulkt van de energie en spelplezier. Met De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een Zilveren Krekel.

Chris Koopman, Olaf van de Ven en Christiaan Bloem spel | Richard Tulloch en Edward van de Vendel tekst

VSCD Theaterjury

Een fantastisch toneelbeeld dat niet zou misstaan in een mega filmproductie. 

Kinderjury ZAPP Theaterpijs 

De kinderjury bekroonde De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen vanwege de originele manier van spelen en vertellen, de bizarre en chaotische humor, het prachtige decor, maar ook omdat de makers laten zien wat je allemaal kunt met fantasie. 'Ze maakten van iets simpels iets héél erg spectaculairs.

Theaterkrant ★★★★

In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit.

de Volkskrant

Het trio acteert met zo'n aanstekelijke energie dat het iedereen meekrijgt (...) Lekkere theaterkolder die voldoet aan een reeks adhd-symptomen.

Leidse Schouwburg
zo 7 maart 2021 13:30
Uitverkocht
zo 7 maart 2021 16:00
Geen verkoop

1-persoonskaart

Normaal € 19,00

2-persoonskaart

Normaal € 38,00

2-persoonskaart (balkon; 2e rang)

Normaal € 32,00

3-persoonskaart

Normaal € 57,00