Leidse Schouwburg
zo 29 april 2018 20:15
Geannuleerd

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Kaarthouders ontvangen z.s.m. bericht.

Zoals dat gaat op een middelbare school reünie: de een is succesvol tandarts geworden, de ander blijkt intussen drie echtscheidingen achter de rug te hebben, die leuke bohemien waarvan iedereen dacht die gaat de wereld rond trekken, blijkt het dorp nooit uit te zijn gekomen... Wat zijn de verhalen? Hoe is het een ieder vergaan?

Het Leids Cabaret Festival bestaat 40 jaar en heeft daarom een aantal finales ‘op reünie’ gevraagd. De finalisten van die avonden hebben elkaar vaak daarna nooit meer ontmoet. Ieder ging zijns weeg.

Speciaal voor de Leidse Schouwburg en het jubileum komen ze voor één avond weer bij elkaar.

Older & wiser…..?

En zoals dat gaat op een reünie zal de een willen pronken met zijn of haar veren, en willen laten zien waar hij of zij nu staat. De ander heeft een wat melancholischer karakter en het zal meer een trip langs memory lane worden (‘weet je nog hoe het toen was…?’).

Dat alles in de veilige handen van STER presentator Thomas van Luyn; de man met ‘cachet’ hoog in het vaandel en lichte ironie altijd voor het grijpen in zijn binnenzak.
3 x 30 minuten exclusieve lol!


De jury:

“Jeroen heeft de kracht om het verhaal te laten ontstaan waar je bij zit. Maar hij weet het dan op zo’n simpele en pure wijze volledig uit te diepen.”

“Emilio wil graag scoren zodat hij mensen aan zich kan binden. De opbouw is van een cleverheid, waar we als jury met bewondering naar hebben zitten kijken.”

“Bart is een performer die weet hoe hij het publiek moet bespelen.”

Leidse Schouwburg
zo 29 april 2018 20:15
Geannuleerd