Leidse Schouwburg
do 25 oktober 2018 14:30
Bestellen

Daar zitten ze met z’n tweeën in de wachtkamer. Ze zijn nog niet geboren. Maar ze hebben er wel zin in. In die knettergekke wereld daar achter het raam. Maar eerst moeten er keuzes gemaakt worden. Want waar wil je geboren worden? En welke huidskleur wil je hebben? En welke God? En word je een jongen of een meisje?

Dan is het grote moment aangebroken: een rood meisje en een blauwe jongen stappen de wereld in. Maar waarom schrikt hun vader zo? En wil er niemand naast hen zitten? En worden ze achterna gezeten? Ze begrijpen er niet veel van. Het is in ieder geval een stuk ingewikkelder dan ze hadden gedacht.

De Toneelmakerij en Trouble Man maken met DE KNETTERGEKKE WERELD ACHTER HET RAAM een kleurrijke voorstelling over kleine verschillen met grote gevolgen. Met twee aandoenlijke nieuwelingen die vol humor en naïviteit proberen uit te vinden waarom de een bang, boos en de ander juist blij wordt van de verschillen. 

tekst Ad de Bont regie Paul Knieriem spel Sadettin Kirmiziyüz en Jessie Wilms

 

EXCLUSIEF BIJ DEZE VOORSTELLING!

Kom samen met je zoon of dochter een kijkje nemen achter de schermen bij de Leidse Schouwburg en schrijf je samen in voor de Theaterworkshop van de Toneelmakerij. De workshop wordt voorafgaand aan deze voorstelling verzorgd en is exclusief voor bezoekers van DE KNETTERGEKKE WERELD ACHTER HET RAAM.

 

 

Leidse Schouwburg
do 25 oktober 2018 14:30
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Borrelplankje vegetarisch
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 25,00
Kind € 21,00

1e rang

Normaal € 19,00
Kind € 15,00
CJP € 16,50

2e rang

Normaal € 16,50
Kind € 12,50

3e rang

Normaal € 14,00
Kind € 10,00

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.