Leidse Schouwburg
zo 11 juni 2017 11:00
Bestellen
zo 11 juni 2017 14:00
Bestellen
zo 11 juni 2017 16:00
Bestellen

Op zondag 11 juni worden tien topstukken uit de collectie van Museum de Lakenhal voor één keer gepresenteerd op het podium van de Leidse Schouwburg. Uit de bijzondere samenwerking tussen het museum, het theater en muziektheaterensemble de Veenfabriek komt een speciale Leidse editie van De Grote Kunstshow voort, waarin diverse sprekers, acteurs en kunstenaars uit Leiden acte de présence geven. Met lichtvoetige en verrassende presentaties worden de verhalen achter de kunstwerken, als een vorm van serious pleasure, tot leven gewekt.

De Grote Kunstshow
De Grote Kunstshow biedt een verfrissend alternatief voor het museum. Bezoekers lopen niet langs de kunst, maar krijgen de werken één voor één gepresenteerd op het theaterpodium. Tijdens een anderhalf uur durende voorstelling worden de verrassende verhalen achter de werken tot leven gewekt met voordrachten, interviews, monologen, licht en muziek. Eerdere edities van De Grote Kunstshow in Amsterdam en Rotterdam waren een groot succes. “Fris, aantrekkelijk en vernieuwend”, kopte de Volkskrant.

De Grote Kunstshow is een initiatief van cultuuradviseur Johan Idema, in samenwerking met curator Nina Folkersma en de Stadsschouwburg Amsterdam en wordt mede mogelijk gemaakt door het Mondriaan Fonds en het Cultuurfonds Leiden.

Leidse Schouwburg
zo 11 juni 2017 11:00
Bestellen
zo 11 juni 2017 14:00
Bestellen
zo 11 juni 2017 16:00
Bestellen

Inclusief

  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Heerlijk Hartig voor Leidse fijnproevers
  • Heerlijk Hartig voor bij de borrel
  • Inleiding
  • Zalig Zoet

Prijzen

Normaal € 24,50