Leidse Schouwburg
wo 24 oktober 2018 14:30
Bestellen

Yoeri moet van z’n moeder naar de bibliotheek. Heeft hij helemaal geen zin in. Dan opent hij een boek, ‘De brief voor de Koning’ van Tonke Dragt. En plotseling springen uit de bladzijden ridders, kastelen, jonkvrouwen, gemene spionnen en raadselachtige kluizenaars. Zo beleeft Yoeri het verhaal van de jonge Tiuri die een nacht moet doorbrengen in een kerker voordat hij tot ridder zal worden geslagen. Maar dan dient zich een vreemdeling aan met een geheimzinnige opdracht. Hij moet een brief brengen naar de Koning van Unauwen. Een brief waar de wereldvrede van afhangt. Wat doet hij? Kiest hij voor de riddertitel of voor het belang van de mensheid? En dat laatste is een avontuur niet zonder gevaar...

tekst en regie Dick van den Heuvel muziek Jeroen Sleyfer spel Robin van den Heuvel, Jochem Smit, Lars Mak, Jannes Matthee, Julius de Vriend, Daan van Dalen, Eefje Kruijtzer, Marthe Ledegang, Kymora Henar e.a.

Leidse Schouwburg
wo 24 oktober 2018 14:30
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Borrelplankje vegetarisch
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 28,50
Kind € 25,00

1e rang

Normaal € 22,50
Kind € 19,00
CJP € 20,00

2e rang

Normaal € 18,50
Kind € 15,00

3e rang

Normaal € 14,50
Kind € 11,00

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.