Theater Ins Blau
wo 16 oktober 2019 20:30
Bestellen

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers bij Lachstof! Sinds dit seizoen op woensdagavond bij Theater Ins Blau met de Noordwijkse MC Esther van der Voort! Bekijk alle Lachstofavonden hier.

Davey Turnhout

Davey Turnhout is een stand-up comedian die opgroeide in de buurt van Leiden. Hij haalde o.a. de finale van de Comedyslam 2015 en de Delft Comedy Awards 2016. Davey houdt ervan om te schuren met zijn grappen. Hij speelt graag met de balans tussen beladenheid en ontspanning. Op 11 juni 2019 won hij in theater DeLaMar de juryprijs van de 26e Amsterdams Studenten Cabaret Festival.

 

Thjum Arts

Thjum Arts won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdam Studenten Cabaret Festival 2018. Thjum is 25 jaar en woont in Utrecht. Hij weet nog steeds slechts in beperkte mate hoe hij zich moet verhouden tot de wereld. Daar heeft hij dan ook genoeg over te vertellen. In zijn moeras van gortdroge humor sluimert een enorm plezier en motivatie om te staan waar hij staat. Laat jij je meenemen door de gedachte van deze authentieke antiheld?!

MC Esther van der Voort

Esther van der Voort komt uit Noordwijk en is naast comedian ook presentator. Zij zal als MC de Lachstofavonden met veel humor begeleiden en het publiek opwarmen. Ze is net een beetje anders, een tikje eigenwijs en behoorlijk scherp. Met Esther start de avond sowieso als een succes!

Theater Ins Blau
wo 16 oktober 2019 20:30
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje

Prijzen

Normaal € 18,50
CJP € 15,50