Stadsgehoorzaal Breezaal
di 8 mei 2018 20:30
Laatste kaarten

Lachstof is een podium voor jonge cabarettalenten.
Iedere maand op een dinsdagavond treedt er een nieuw talent op in de Breezaal of Aalmarktzaal van de Stadsgehoorzaal. Het publiek wordt opgewarmd door een Leids jong cabarettalent, dit seizoen is die eer voor Tim Teunissen. Met een nieuwe bar, geweldige cabaretiers en een schappelijke prijs, houdt niets je tegen naar Lachstof te gaan. Klik hier voor alle Lachstof avonden.

Daan van der Hoeven is een opkomend talent bij wie je direct een enorme eigenheid voelt. Jong, lief en naïef, maar ook ongeduldig, wispelturig en onzeker. Tot zijn 25ste altijd de gebaande paden gevolgd, tot hij op een dag naar buiten keek en een medewerker van de plantsoenendienst op een grasmaaier zag. Met geopende ogen heeft hij het roer omgegooid en is in het diepe gesprongen. Op weg naar het in zijn ogen hoogst haalbare: het simpelweg "zijn". Hij mag dan wel uit de sleutelstad komen, maar die sleutel heeft hij nog niet gevonden.

Daan is een meeslepende verteller en begenadigd grappenmaker met een vlijmscherpe timing. Hij was finalist van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2016, jurywinnaar van het Leeuwarder Cabaret Festival 2017 en publiekswinnaar van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2017.

Stadsgehoorzaal Breezaal
di 8 mei 2018 20:30
Laatste kaarten

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

Prijzen

Normaal € 17,50
CJP € 15,00