Stadsgehoorzaal Grote Zaal
vr 14 februari 2020 20:15
Bestellen

De nachtclubs van Chicago, Las Vegas en New York waren ooit de artistieke wieg van bekende crooners als Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis jr. en Nat King Cole. Avond na avond gaven zij shows begeleid door orkesten van o.a. Count Basie, Duke Ellington en Quincy Jones. Beroemde songs uit het swingtijdperk, gecombineerd met sappige verhalen en stand-up comedy, waren de ingrediënten van deze shows.
 
Crooners Night Club brengt u terug naar het Las Vegas van de jaren 50, waar een jonge god en een oude rot elkaar ontmoeten voor radio opnames. De een kent het klappen van de zweep, de ander komt net kijken. De een leeft in het hier en nu, de ander in het verleden. Beiden claimen ze de Jazz, maar wie van de twee heeft gelijk? Stap in deze bevlogen wereld vol entertainment, filmsterren en de swingende muziek van het American songbook.
 
Crooners Night Club: een gloedvolle avond met heerlijke muziek en de authentieke sfeer en intriges van toen. Muzikaal begeleid door het Round Midnight Orchestra, gebracht door comedian en zanger Jeffrey Spalburg en jazzzanger en presentator Thom Hoorweg.
 

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
vr 14 februari 2020 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje (per persoon)
  • Borrelplankje vegetarisch (per persoon)
  • Zoet bij de koffie (per persoon)

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 29,50

1e rang (volledig zicht)

Normaal € 23,50
CJP € 21,00

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 16,50