Stadsgehoorzaal Grote Zaal
za 24 maart 2018 20:30
Bestellen

Klassiek beleef je live. En helemaal bij dit unieke concert in de Stadsgehoorzaal. Want je zit midden tussen de musici van het Residentie Orkest, 360º rondom de dirigent. Ervaar wat zij ervaren en beleef de overweldigende klanken van Beethovens Eerste symfonie en Schuberts Derde symfonie van binnenuit. Dichter bij de muziek kun je niet komen.

De grote communicator Jan Willem de Vriend, altijd enthousiast, wordt niet moe om te vertellen over deze vroege symfonieën van Beethoven en Schubert, die aan de wortels stonden van de muzikale romantiek in de 19e eeuw.  

Beethoven Symfonie nr. 1 in C op. 21 | Schubert Symfonie nr. 3 in D D200

'Het concert ontvouwt zich als een onbekende route door een bekend muzieklandschap. Als de vioolmuziek aan de andere kant van de zaal naar boven zweef, geven de cello's en de contrabassen naast mij een aards tegenwicht. De vibratie is voelbaar via het parket. Koperblazers aan weerszijden van de zaal spannen muzikale bogen. Strijkers beantwoorden het koper. Details die normaal opgaan in het muzikale geheel springen er opeens uit, zoals de gelijkmatige lijn van de fagot als de strijkers sprongetjes maken.' -Volkskrant-

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
za 24 maart 2018 20:30
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

Fauteuil d'orchestre

Normaal € 30,00
CJP € 27,50

Loge

Normaal € 20,00

Balkon (slecht zicht)

Normaal € 17,50