Stadsgehoorzaal Aalmarktzaal
vr 22 april 2022 20:15
Geen verkoop

Dit concert valt onder de Hoor-bij-ons-pas. Informatie over deze korting leest u hier.

 

Oud-presentatrice van Het Klokhuis Dolores Leeuwin dompelt zich onder in de muzikale belevingswereld van Calefax en brengt het kwintet op haar beurt naar muzikale gebieden die het nooit eerder betrad.

Dolores: 'Ik ben opgegroeid met soul en funk – klassieke muziek was ver van mijn bed. Mijn muziekdocent op de middelbare school, de heer Kamminga, liet mij klassieke muziek horen die ik prachtig vond. Nu Calefax mij gevraagd heeft om ze mee te nemen in mijn muzikale belevingswereld, is het vooral Kamminga aan wie ik denk.'

Dolores presenteert deze bijzondere zoektocht. Kan Calefax haar Kamminga zijn en haar sluimerende liefde voor klassieke muziek verder doen ontwaken? Op haar beurt leidt Dolores Calefax door muzikale gebieden die het kwintet nooit eerder betrad en sleutelt ze terloops aan een paar vaste waarden in de denkwereld van de groep.

 

Bizet Carmen-suite | Bach Orkestsuite nr. 3 | Stevie Wonder Overjoyed | Raaf Hekkema Mali Maybe

 

 

* Calefax op zoek is naar een nieuwe klarinettist

Stadsgehoorzaal Aalmarktzaal
vr 22 april 2022 20:15
Geen verkoop

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Prijzen

Normaal € 28,00

Waarom staat er 'Geen verkoop'?

Het komende theaterseizoen gaan voorstellingen en concerten in delen in de verkoop. Dit heeft alles te maken met de nog grote onzekerheid ten aanzien van corona en de dan geldende coronamaatregelen. Door korter van tevoren in verkoop te gaan, kunnen wij actueler inspringen op de ontwikkelingen.

Voor klassieke muziek gaan de maanden september tot en met december in verkoop. Voor het reguliere programma gaan de maanden september en oktober in verkoop. Naast deze voorstellingen gaat een aantal grote voorstellingen al direct in verkoop, deze vind je hier. Wel is het mogelijk om het voorlopige programma voor heel seizoen 2021-2022 te bekijken.