Stadsgehoorzaal Grote Zaal
za 6 januari 2018 20:15
Bestellen

Met de jaarlijkse concertreeks ‘Breder dan klassiek’ gaat strijkorkest Amsterdam Sinfonietta een samenwerking aan met artiesten van buiten de klassieke wereld, waarbij beide partijen uit hun comfortzone stappen. Elk jaar weer zorgt de kruisbestuiving, met in de laatste editie Rufus Wainwright, voor uitverkochte zalen. De eerstvolgende tour in januari 2018 is met zanger en rapper Typhoon, geliefd om zijn overtuigende podiumpresentatie en betrokken teksten, en met special guest Jef Neve, de succesvolle Belgische jazzpianist.

Typhoon gooide hoge ogen met zijn album ‘Lobi Da Basi’, waarvoor hij o.a. twee Edisons ontving, en is tevens een geliefde live performer. Dat bewees hij samen met zijn Titanenband op nagenoeg álle podia in ons land. Hij speelde op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz, verkocht al zijn clubshows uit, stond twee keer in een uitverkocht AFAS Live (Heineken Music Hall) en was huisband bij DWDD. Typhoons werk is spannend, impulsief en grensverleggend. En passant ontstaan de meest ongebruikelijke muzikale combinaties tussen stijlen als blues, surfrock, jazz, hiphop, chansons en soul. Deze maand is hij gestart met zijn uitverkochte theatertour ‘Moro Lobi’ waarin hij terug keert naar de basis in een kleinere setting.

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
za 6 januari 2018 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe
  • Programmaboekje

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 45,50

1e rang

Normaal € 39,50
CJP € 37,00

2e rang

Normaal € 32,50

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.