Leidse Schouwburg
za 4 november 2017 19:30
Laatste kaarten

Diversiteit is het enige wat we gemeen hebben.
Wanneer de wereld zwart en wit is, grenzen strenger worden en we onze buurman niet meer vertrouwen, is er dan nog ruimte voor liefde? Of zijn we teveel uit elkaar gegroeid? Bestaat er nog een grenzeloos en kleurrijk verlangen naar onschuld en hartstocht?

Wanneer twee jonge mensen uit verschillende culturen elkaar ontmoeten, bloeit er een verboden liefde op. Maar misschien is het juist die liefde die ons kan verenigen en de deuren opent naar andere culturen. Zodat we samen verder kunnen.

De musical "it's BLACK, it's WHITE" wordt georganiseerd vanuit BestBuddies. BestBuddies is een internationale organisatie die zich inzet voor vriendschappen en het leggen van verbindingen tussen jongeren met en zonder verstandelijke beperking. In "it's BLACK, it's WHITE" laten deze jongeren zien wat je samen kunt bereiken. Zij tonen ons dat liefde en vriendschap grensoverschrijdend is.

Dresscode 
Zit u op een even stoel? Dan verzoeken wij u om in het wit gekleed te komen. 
Zit u op een oneven stoel? Dan verzoeken wij u om in het zwart gekleed te komen.

Leidse Schouwburg
za 4 november 2017 19:30
Laatste kaarten

1e rang

Normaal € 10,00

2e rang

Normaal € 10,00

3e rang

Normaal € 10,00

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.