Stadsgehoorzaal Grote Zaal
wo 16 december 2020 20:15
Bestellen

De Nederlandse bariton Raoul Steffani heeft zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende zangers van zijn generatie. Hij viel de afgelopen jaren regelmatig in de prijzen: zo won hij in 2018 de GrachtenfestivalPrijs en de Dutch Classical Talent Publieksprijs.

Raoul Steffani en Lucie Horsch studeerden samen aan het conservatorium van Amsterdam. Uiteraard kent iedereen Lucie als briljant blokfluitiste, de nieuwste, en jongste, winnaar van de Nederlandse Muziekprijs. Lucie is echter ook een zeer begenadigd pianiste. Ze studeert bij Jan Wijn, die ook Hannes Minnaar, Ronald Brautigam, Paolo Giacometti, Thomas Beijer en Arthus en Lucas Jussen opleidde. Ze brengen op de valreep van het Beethovenjaar een hommage aan Beethoven, minaturen van Grieg en liederen van Korngold.

 

Beethoven An die ferne Geliebte op. 98, Lied aus der ferne, WoO 137, Zärtliche Liebe, WoO 123, In questa tomba oscura, WoO 133, Adelaïde op .46 | Grieg liederen | Korngold liederen

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
wo 16 december 2020 20:15
Bestellen

1-persoonskaart

Normaal € 27,00
Kind / Student € 10,00

2-persoonskaart

Normaal € 54,00
2x Kind / Student € 20,00
1x Kind / Student en 1x volwassene € 37,00

2-persoonskaart (balkon; 2de rang)

Normaal € 48,00

3-persoonskaart

Normaal € 81,00

Kaarten kopen op anderhalve meter

Wat heerlijk dat we je binnenkort kunnen begroeten! Graag vragen we je ivm de coronamaatregelen aandacht voor het volgende:

* Koop je een 2-persoonskaart of een 3-persoonskaart? Dan zit je altijd naast elkaar zonder anderhalve meter ertussen.

* Let op: met een 2-persoonskaart reserveer je dus twee plekken naast elkaar. Met twee 2-persoonskaarten reserveer je vier plekken.

* Wil je niet naast elkaar zitten? Koop dan losse kaarten. Dit kan ook telefonisch, waardoor je niet meerdere keren hetzelfde bestelproces door hoeft te lopen.

* Voor het bestellen van een rolstoelplaats en voor groepen vanaf negen personen: neem svp contact op met onze kaartverkoop.

* Bij tweederangs plaatsen (balkon) heb je kans op minder goed zicht, daarom zijn deze kaarten ook voordeliger.

* Bij een combinatie van verschillende kaartsoorten zit je hoogstwaarschijnlijk niet bij elkaar.