Leidse Schouwburg
do 9 januari 2020 19:30
Bestellen

'Pijnstillers’ van Carry Slee gaat over Casper. Zijn moeder heeft hem in haar eentje opgevoed. Er is wel een vader maar die heeft hij nooit gezien. Op een kwade dag krijgt zij het bericht dat ze kanker heeft en dat ze niet verder behandeld kan worden. Vanaf dat moment staat het leven van de jonge tiener helemaal op z’n kop. En er was al zoveel aan de hand. Zijn beste vriendin zoent met een jongen van wie de ouders niet uit Nederland komen en dat mag haar vader niet weten... dus liegt ze dat ze iets met Casper heeft. En Casper zelf heeft weer vlinders van dat meisje, die net zo van muziek houdt als hij.

Na Afblijven, Spijt en Razend maakt Homemade Productions opnieuw een opwindende musical over moeilijke thema’s als doodgaan en liefde, de hechte band tussen moeder en zoon en over nieuwe ontmoetingen en het zwaarste thema, afscheid. Maar toch vooral over die eindeloze energie die je voelt als je het leven viert zolang het leven duurt.

Geschikt voor jongeren vanaf 12 jaar.

DANS MEE IN “PIJNSTILLERS DE MUSICAL”

In de voorstelling zit het nummer “Simpele Liefde”, en na het slotapplaus kunnen jullie meedansen in dat lied. Moet je wel de choreo instuderen... maar vrees het niet... we hebben een speciale instructievideo waarin jou de moves worden aangeleerd door choreograaf Roxy Verweij. Het enige dat je nu hoeft te doen, is je opgeven. Dat kan op via deze link

Leidse Schouwburg
do 9 januari 2020 19:30
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje (per persoon)
  • Borrelplankje vegetarisch (per persoon)
  • Zoet bij de koffie (per persoon)

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 27,50

1e rang (volledig zicht)

Normaal € 21,50
CJP € 19,00

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 17,50

3e rang (beperkt zicht)

Normaal € 13,50

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 12,50