Stadsgehoorzaal Breezaal
za 30 maart 2019 22:15
Bestellen

Het is zover. Wat sommigen (daar) gehoopt en velen (hier) gevreesd hadden, wordt nu werkelijkheid. Het Verenigd Koninkrijk maakt de ankers los en dobbert weg van Europa. Einde van een mooi verstandshuwelijk, maar we laten ze niet zomaar gaan! Niks perfide Albion, we blijven vrienden! Ze worden uitgeluid  met een zinderend programma in de geest van Last Post & Hope & Glory. Elgar dus (wie anders!), Britten, Vaughan Willams, Frank Bridge, maar ook Händel (een vroege immigrant in hert Verenigd Koninkrijk), Schubert en Mendelssohn als vastelanders.

En een keur aan pan-Europese musici maakt zijn opwachting. Grenzeloze muziek voor een zachte Brexit. Farewell good old friends!

Een programma met romantisch Victoriaanse en decadent Edwardiaanse muziek plus The Juliet Letters.

Brodsky Quartet
Daniel Rowland viool Ian Belton viool Paul Cassidy altviool Jacky Thomas cello

Maja Horvat, Asia Jimenez Anton de Vez, Maren Bosma viool Joel Waterman altviool Maja Bogdanovic cello Zoran Markovic contrabas Natacha Kudritskaya piano Victoire Bunel mezzosopraan Niek Kleinjan slagwerk

Klik hier voor meer informatie over het festivalweekend.

 

Let op: een passe-partout aanschaffen met de kortingscode van de NRC aanbieding, kan alleen telefonisch. Neemt u in dat geval contact op met de kassa: 071 516 38 81 (openingstijden van ma t/m za van 13.00 tot 18.00 uur).

Stadsgehoorzaal Breezaal
za 30 maart 2019 22:15
Bestellen

Inclusief

  • Garderobe

Prijzen

Normaal € 7,70