Leidse Schouwburg
za 21 april 2018 20:15
Bestellen

Een heel bijzondere productie van Manual Cinema, een performance-collectief, ontwerpstudio én videoproductiebedrijf uit Chicago. De kunstenaars combineren handgemaakt poppenspel, film, theater en muziek en toveren daarmee sprookjesachtige beelden en animaties. U ziet live wat de makers doen: poppen manipuleren, mime spelen met maskers, animaties maken en dat alles perfect geregisseerd in één samenhangend filmverhaal. Al die simultane activiteiten leveren een fascinerende show op!

In Ada/Ava leven we mee met de seventy-something Ada, die haar leven opnieuw moet inrichten als haar tweelingzus Ava overlijdt. Thuis en in het kleine dorp waar ze met Ava woonde, wordt ze voortdurend gevolgd door de herinnering aan haar 'andere helft'. Wie is Ada zelf eigenlijk, zonder Ava?

Nagesprek op het toneel 
Manual Cinema poppenspelers, acteurs en muzikanten komen na de voorstelling terug op het podium om vragen te beantwoorden en trucs uit te leggen. Het publiek wordt uitgenodigd op het toneel om de poppen en het decor van dichtbij te bewonderen. 

Leidse Schouwburg
za 21 april 2018 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 33,50

1e rang

Normaal € 27,50
CJP € 25,00

2e rang

Normaal € 23,50

3e rang

Normaal € 19,50