Stadsgehoorzaal Grote Zaal
wo 18 mei 2022 20:00
Bestellen

ABBA Gold - The Concert Show is een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Agnetha, Annifrid, Benny and Bjorn samen. Aangevuld met een authentieke ‘unplugged’ uitvoering van enkele hits. De producent van deze show heeft in overleg met de ABBA leden de arrangementen zodanig aangevuld dat de prachtige ABBA muziek veel voller en kleurrijker klinkt dan voorheen.

De voorstelling heeft een kleurrijke video- en lichtshow. De regie van het ensemble is in handen van speciale regisseurs. De musici leven dag en nacht met deze muziek. Niet voor niets maakt deze indrukwekkende revival furore in meer dan twintig landen.... Vele landen van Europa, Rusland, Japan, het Midden Oosten. Overal wordt de groep terug gevraagd.

De reacties van de fans zijn zonder uitzondering overal fantastisch: Bijna altijd staat iedereen op vanaf de eerste song tot aan het einde. Je kunt gewoon niet stilzitten. Swingen is een must. Het ensemble vraagt de bezoekers om samen met hen te dansen. Regelmatig komt het ook voor dat de groep het publiek vraagt liedjes mee te zingen en dan gaat het dak er werkelijk af. Deze show is een groot feest voor jong en oud, voor dames en heren.

Geniet van alle grote ABBA hits. Ook de aller nieuwste ABBA songs uit de laatste film komen aan bod!

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
wo 18 mei 2022 20:00
Bestellen

Prijzen

Normaal € 29,50