Vacature supervisor hospitality (m/v/x)

De Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal zoekt een enthousiaste en gastvrije:


supervisor hospitality (m/v/x)
circa 30 uur per week


Verhalen samen brengen. Dat is waar wij bij de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal voor staan.
Samen vormen de Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal plekken waar je geïnspireerd wordt. Waar jij jouw verhaal vertelt en geraakt wordt door dat van anderen. We brengen verhalen samen: in dans, toneel, cabaret, moderne en klassieke muziek, congres en evenementen.

De Leidse Schouwburg is het oudste nog in gebruik zijnde theater van Nederland (uit 1705!), de Stadsgehoorzaal een prachtig negentiende-eeuws concertzalencomplex. Twee monumentale panden in het centrum van Leiden, die meer dan ooit de verbinding met de stad en haar bewoners willen leggen en een ontmoetingsplaats voor alle Leidenaren willen zijn.

 

Wie zoeken wij?

Als supervisor draag je zelfstandig de verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van onze voorstellingen en kleinschalige evenementen. Je geeft daarbij op inspirerende en verbindende wijze leiding aan de medewerkers hospitality. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de gastvrijheid en het financiële resultaat van de horeca van onze locaties.
Je komt te werken in een bevlogen en ervaren team en werkt nauw samen met de afdelingen sales & events, techniek en programma, marketing & kaartverkoop. Je rapporteert aan de coördinator hospitality.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt werkervaring in hospitality; je beweegt je makkelijk onder mensen en maakt het ze graag naar de zin. Verder ben je stressbestendig en geef je gemakkelijk leiding.
  • Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en bent zowel organisatorisch als communicatief sterk.
  • Affiniteit met theater en cultuur in het algemeen is een pre.

 

Wat bieden wij?

  • Allereerst een uitdagende en afwisselende baan met ruimte om mee te groeien met de ambitieuze doelstellingen die wij hebben;
  • Een fijne werkplek in een historische omgeving, midden in het centrum;
  • Een functie voor ongeveer 30 uur per week. Het salaris is conform cao Nederlandse Podia (schaal 6);
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging;
  • De mogelijkheid om zelf onze progammering te ervaren.

 

Heb je interesse?

Wacht dan niet langer reageer hieronder en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!
Neem contact op met Kimberly Zwart, coördinator hospitality, via kimzwart@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl, of 06 24 94 85 56 voor meer informatie of solliciteer meteen en stuur jouw sollicitatie – voorzien van motivatie, CV en foto – zo spoedig mogelijk, naar hr@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl ter attentie van Sandra Lagendijk, officemanager. De uiterlijke sluitingsdatum is 25 mei.

De Leidse Schouwburg streeft ernaar een inclusieve organisatie te zijn, een afspiegeling van de stad Leiden en hoopt daarom op reacties vanuit verschillende achtergronden, geslacht en leeftijdscategorieën.

 

Selectieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee ronden. Je hebt gesprekken met meerdere collega’s omdat we het belangrijk vinden dat er een energieke en positieve klik is met de mensen met wie je nauw samenwerkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.