Vacature supervisor hospitality (m/v)


De Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal bestaat uit twee huizen: het oudste theater van Nederland en een negentiende-eeuws (concert)zalencomplex, twee monumentale panden in het centrum van Leiden. Met vier prachtige zalen zijn we verantwoordelijk voor bijna driehonderd voorstellingen en concerten met ongeveer 150.000 bezoekers per jaar. Onze programmering is divers: van klassieke muziek tot toneel, van pop en jazz tot cabaret. Daarnaast produceren we per jaar ruim vijftien producties zelf of in samenwerking met één van onze partners in de stad.

Op zakelijk gebied ontwikkelen we ons in rap tempo; (internationale) organisaties van vergaderingen, diners en grote congressen vinden in onze zalen vaak letterlijk een podium.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gastvrije:


Supervisor hospitality (m/v)  
circa 30 uur per week  


Als supervisor draag je zelfstandig de verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van onze voorstellingen en kleinschalige evenementen. Je geeft daarbij op inspirerende en verbindende wijze leiding aan de medewerkers hospitality. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de gastvrijheid en het financiële resultaat van de horeca van onze locaties.
Je komt te werken in een bevlogen en ervaren team en werkt nauw samen met de afdelingen sales & events, techniek en programma, marketing & kaartverkoop. Je rapporteert aan de coördinator hospitality.

Wie ben jij?
Je hebt werkervaring in hospitality;  beweegt je makkelijk onder mensen en maakt het ze graag naar de zin. Verder ben je stressbestendig en geef je gemakkelijk leiding. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging, bent zowel organisatorisch als communicatief sterk . Affiniteit met theater en cultuur in het algemeen is een pre.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende functie bij twee dynamische maar toch historische podiumhuizen in het centrum van Leiden: de oudste schouwburg van Nederland (uit 1705!) en de eveneens historisch prachtige Stadsgehoorzaal;
  • Een leuke club collega’s en een gezellig en gedreven team;
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Het betreft een functie voor circa 30 uur per week. Het salaris is conform cao Nederlandse Podia (schaal 6);
  • Flexibele werkdagen en -tijden;
  • Gratis toegang tot onze voorstellingen!


Heb je interesse?
Wacht dan niet langer reageer hieronder en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!

Neem contact op met Kimberly Zwart, coördinator hospitality, via kimzwart@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl, of 06 24 94 85 56 voor meer informatie of solliciteer meteen en stuur jouw sollicitatie – voorzien van motivatie, CV en foto – zo spoedig mogelijk, naar hr@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl ter attentie van Sandra Lagendijk, officemanager. De sluitingsdatum is 20 september 2021.

Selectieprocedure
De procedure zal bestaan uit twee gespreksrondes.