Vacature supervisor (m/v/x)

In verband met de aanstaande heropening van onze huizen en het Grandcafé zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gastvrije:   


Supervisor hospitality (m/v/x)  
circa 30 uur per week  

Wie zijn wij? 
De Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal bestaat uit het oudste, nog in gebruik zijnde theater van Nederland (uit 1705) en een negentiende-eeuws (concert)zalencomplex; twee monumenten in het centrum van Leiden. Met vier prachtige zalen zijn wij - in jaren zonder corona - verantwoordelijk voor driehonderd voorstellingen en concerten met ongeveer 150.000 bezoekers per jaar. Onze programmering is divers: van klassieke muziek tot cabaret, van toneel tot jeugdvoorstellingen. Daarnaast creëren wij jaarlijks ruim vijftien producties zelf of in samenwerking met één van onze partners in de stad. Op zakelijk gebied ontwikkelen we ons in rap tempo. (Internationale) organisaties van grote congressen, symposia en vergaderingen vinden in onze zalen vaak letterlijk een podium, inmiddels ook in hybride (livestream) vorm. In de zomer van 2020 openden wij de deuren van ons Grand Café Van ’t Huis, gelegen aan de Catharinahof. Dit café biedt een podium aan vele (Leidse) jazzmusici en groeit de komende jaren uit tot een podiumcafé voor live muziek, stand up comedy en ‘open mic’ avonden. 

Wie ben jij? En wat breng je mee als supervisor?  
Als supervisor draag je zelfstandig de verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van onze voorstellingen en kleinschalige evenementen. Je geeft daarbij op inspirerende en verbindende wijze leiding aan de medewerkers hospitality. Tevens bij je inzetbaar als leidingevende in ons Grand Café van ’t Huis. Jij instrueert, motiveert (en controleert waar nodig) jouw medewerkers van die dag zodat onze gasten tevreden zijn en blijven. Je werkt mee en hebt daardoor goed overzicht over het geheel. Je ziet knelpunten en lost deze op. Jij bent de spil waardoor alles op rolletjes loopt en die ervoor zorgt dat onze gasten weer graag terugkomen! Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de gastvrijheid en het financiële resultaat van de horeca van onze locaties.   

Je komt te werken in een bevlogen en ervaren team en werkt nauw samen met de afdelingen sales & events, techniek en programma, marketing & kaartverkoop. Je rapporteert aan de coördinator hospitality.   

Wie ben jij?  
We zijn op zoek naar jou als jij flexibel, positief en kritisch bent, kritisch naar jezelf en je medewerkers bent. Heb jij het echte horecabloed, heb jij minimaal 2 tot 3 jaar aantoonbare ervaring als leidinggevende binnen de horeca en durf jij deze mooie uitdaging aan? Wacht dan niet langer reageer hieronder en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie! 

Wat bieden wij? 

  • Een afwisselende functie bij een nieuwe opkomende hotspot, Grand Café Van ’t Huis, én bij twee dynamische maar toch historische podiumhuizen in het centrum van Leiden: de oudste schouwburg van Nederland (uit 1705!) en de eveneens historisch prachtige Stadsgehoorzaal;  
  • Een leuke club collega’s en een gezellig en gedreven team;  
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; 
  • Het betreft een functie voor circa 30 uur per week. Het salaris is conform cao Nederlandse Podia (schaal 6);  
  • Flexibele werkdagen en -tijden; 
  • Gratis toegang tot onze voorstellingen en concerten! 


Heb je interesse? 
Voor meer informatie kun je terecht bij Kimberly Zwart, coördinator hospitality, via kimberleyzwart@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl of 06 24 94 85 56.
Ben je enthousiast over deze functie?  

Solliciteer meteen en stuur jouw sollicitatie – voorzien van motivatie, CV en foto – zo spoedig mogelijk, naar hr@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl ter attentie van Sandra Lagendijk, officemanager. De sluitingsdatum is 30 april 2021.

Selectieprocedure 
De procedure zal bestaan uit twee gespreksrondes.