Vacature Medewerker sales & acquisitie

28 uur per week

De Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal bestaat uit twee huizen: het oudste theater van Nederland en een negentiende-eeuws (concert)zalencomplex, twee monumentale panden in het centrum van Leiden. Met vier prachtige zalen zijn we verantwoordelijk voor bijna 300 voorstellingen en concerten met ongeveer 150.000 bezoekers per jaar. Onze programmering is divers: van klassieke muziek tot toneel, van pop en jazz tot cabaret. Daarnaast produceren we per jaar ruim vijftien producties zelf of in samenwerking met één van onze partners in de stad.

Op zakelijk gebied ontwikkelen we ons in rap tempo; (internationale) organisaties van vergaderingen, diners en grote congressen vinden in onze zalen vaak letterlijk een podium. Om onze groeiambities verder vorm te geven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren medewerker sales en acquisitie (m/v) voor 28 uur per week.

Je bent een gedreven commercieel talent. Een hunter. Die gelukkig wordt van het maken van mooie  deals en het behalen van kwantitatieve jaardoelstellingen.

Als ambassadeur van de Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal, is het aan jou om gewapend met een strategisch aanvalsplan, actief de zakelijke markt in kaart te brengen en te bewerken. Jouw dagen bestaan uit bellen, afspraken maken, het bezoeken van –potentiële- opdrachtgevers en het geven van de juiste follow up , zodat je grote bedrijven, evenementenbureaus en eventplanners aan ons mooie theater bindt. De associatiemarkt waarin we goed vertegenwoordigd zijn, is sterk op inhoud gericht. Als onze nieuwe collega weet je de juiste toon te raken en commercie en inhoud te verbinden. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële traject en hebt al mooie werkervaring in een vergelijkbare functie opgedaan. 

Kortom: je bent resultaatgericht, met goede communicatieve vaardigheden. Je beschikt over onderhandelingsvaardigheden en het vermogen om te werken op verschillende niveaus binnen de organisatie en bij de klant. Collega’s en relaties kunnen op je rekenen, je doet wat je belooft en door je inzet en gunfactor weet je je kwantitatieve jaardoelstellingen te behalen.

Wie ben jij?
·         Allereerst heb je een hart voor cultuur. Je wordt blij van een werkomgeving met een diverse programmering en een groeiend aantal evenementen;
·         Je hebt een relevante opleiding op HBO werk- en denkniveau;
·         En minimaal vier jaar werkervaring in sales, bij voorkeur in de evenementbranche;
·         Je bent representatief, ondernemend en klantgericht;
·         Je werkt resultaatgericht en kan overtuigen als de beste;
·         Je hebt een lange adem en bloeit op van netwerken;
·         Je staat voor, of liever je bént zelf, één en al service met persoonlijke gastvrijheid; 
·         En je beschikt over goede communicatieve- en presentatievaardigheden.

Wij bieden je:
·         Allereerst een uitdagende en afwisselende baan met ruimte om mee te groeien met de ambitieuze doelstellingen die wij hebben;
·         Een historische werkomgeving, midden in het centrum; 
·         Een mooie functie in een divers, professioneel en enthousiast team dat van aanpakken houdt; 
·         Een salaris conform cao Nederlandse Podia; 
·         Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging; 
·         Gratis toegang tot onze voorstellingen. 

Heb je interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Hanneke Hansen, hoofd sales en evenementen via hanneke@ls-sgz.nl of via 071-516 2406.

Ben je enthousiast over deze functie? 
Solliciteer meteen en stuur een motivatie en CV naar HR@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl ter attentie van Britt van Thiel, HR adviseur. De sluitingsdatum is maandag 4 maart 2019. 

Selectieprocedure
De procedure zal bestaan uit twee gespreksrondes. Screening van social media en een referentieonderzoek kunnen onderdeel uitmaken van de procedure.