Vacature Medewerker informatie & kaartverkoop

De Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal bestaat uit twee huizen: het oudste theater van Nederland en een negentiende-eeuws (concert)zalencomplex. Twee monumentale panden in het centrum van Leiden. Met vier prachtige zalen zijn we verantwoordelijk voor 300 voorstellingen en concerten met ongeveer 150.000 bezoekers per jaar. Onze programmering is divers: van klassieke muziek tot toneel, van pop en jazz tot cabaret. Daarnaast produceren we per jaar ruim vijftien producties zelf of in samenwerking met één van onze partners in de stad. Op zakelijk gebied ontwikkelen we ons in rap tempo; (internationale) organisaties van vergaderingen, diners en grote congressen vinden in onze zalen vaak letterlijk een podium.  
Voor de afdeling Kaartverkoop, dat bestaat uit een klein team van oproepmedewerkers, zijn wij op zoek naar een gedreven en verantwoordelijke: 


Medewerker informatie & kaartverkoop (m/v) 
10-15 uur per week  
 
Je verzorgt de kaartverkoop, verstrekt informatie, beantwoordt mails en telefoontjes en je zorgt voor de administratieve afhandeling van de verkoop van die dag. Je hebt oog voor commerciële kansen en bent klantgericht. Kortom, je zorgt met een glimlach voor een optimale dienstverlening aan onze bezoekers. 
 
Wie ben jij? 
Allereerst heb je een hart voor cultuur. Je wordt blij van een werkomgeving met een diverse programmering en een groeiend aantal evenementen; 
Je hebt MBO werk- en/of denkniveau; 
Je bent representatief en servicegericht; 
Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid;  
Je werkt netjes en gestructureerd; 
Je bent communicatief vaardig, in woord en geschrift; 
Je bent beschikbaar gedurende 3-4 dagen per week en bereid en in staat om regelmatig ’s avonds te werken. Daarnaast vragen wij dat je gemiddeld twee weekenden per maand beschikbaar bent om op zaterdag en/of zondag te werken; 
Je beschikt over een goede kennis van Microsoft Office.  


Wij bieden je: 
Allereerst een uitdagende en afwisselende baan; 
Een historische werkomgeving, midden in het centrum;  
Een mooie functie in een divers, professioneel en enthousiast team dat van aanpakken houdt;  
Een salaris conform cao Nederlandse Podia;  
Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging;  
Gratis toegang tot onze voorstellingen.  
 
Goed om te weten: 
De functie en bijbehorende werkzaamheden zijn direct verbonden aan het theaterseizoen (dat loopt van september tot en met mei). Dit betekent dat er in de zomermaanden minder werkuren aangeboden worden. 
 
Heb je interesse? 
Voor meer informatie over deze vacature kun je van dinsdag t/m vrijdag terecht bij Linda van Zijp, Coördinator kaartverkoop,  via lindavanzijp@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal of via 071-516 3867. 
 
Ben je enthousiast over deze functie?  
Solliciteer meteen en stuur een motivatie en CV naar HR@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl .De sluitingsdatum is 1 december 2019.  
 
Selectieprocedure 
De procedure bestaat uit twee gespreksrondes. Screening van social media en een referentieonderzoek kunnen onderdeel uitmaken van de procedure. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.