scènefoto acteurs treurdier
FOTO: © Bowie Verschuuren

Treurdier-combi

Circus Treurdier is een Amsterdams makerscollectief van absurd, filosofisch en muzikaal theater, televisie en film. Bij aankoop van beide voorstellingen van (makers van) Circus Treurdier, krijg je € 5 korting per voorstelling! Bestel de Treurdier-combi in één keer als serie en profiteer van de korting.

Donderdag 14 december 2023 – Liefde, dood & taart – Peter an Rooijen
Ons leven zit vol met heerlijke dingen, die niet per se goed voor ons zijn. Taart bijvoorbeeld. Zalige, overdadig belegde, genereus met slagroom versierde bomvol-suiker-en-boter-zittende taart. Of aantrekkelijke mensen die je helemaal gek maken, terwijl je een hele goeie relatie hebt. Heerlijk rijdende auto’s, die ons milieu verpesten. Is er dan niets dat EN lekker EN verslavend EN goed voor je is? Samen met zijn 4-koppige band brengt Peter weer een gevarieerd liedjesprogramma vol knettergekke, ontroerende en verrassende nummers, waarin hij melancholie moeiteloos afwisselt met scherpe humor.

Woensdag 10 april 2024 – BAAAAAA – Circus Treurdier
Virtuoos muziektheater over de balans tussen jezelf overschreeuwen en jezelf laten ondersneeuwen. BAAAAAA is een muzikale en bitter-komische voorstelling over een bescheiden mens in een zeer mondige wereld. Over blaaskaken en binnenvetters, roeptoeters en muurbloempjes. Met een goedgebekt koor, praatgrage personages en een buitengewoon moeizame manier van communiceren.

*Eerst zou dit de TreurdierTrilogie zijn, helaas is de voorstelling van De Joke’s al voor we in verkoop gingen geannuleerd.