Start kaartverkoop klassiek!

Start kaartverkoop klassiek voor het nieuwe seizoen!

De Stadsgehoorzaal. Het huis van de klassieke muziek in Leiden. Met in de Grote zaal klein symfonisch, barok en koor; intieme kamermuziek in de Aalmarktzaal en af en toe iets bijzonders in het best bewaarde geheim van de Stadsgehoorzaal – onze Breezaal.  

Het is alweer bijna mogelijk om kaarten te kopen voor het nieuwe seizoen. Er is weer een veelzijdig en uniek programma samengesteld van trio’s tot orkesten en pianisten tot strijkkwartetten.  

Op donderdag 3 maart kunnen vanaf 13.00 onze Bondgenoten & Vaandeldragers al kaarten kopen. Mocht u nou ook eerder kaarten willen hebben, word dan ook een Bondgenoot of Vaandeldrager! Meer informatie vindt u hier: leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl/steun-ons    

Op dinsdag 10 maart om 13.00 start de kaartverkoop en zal voor iedereen het gloednieuwe programma beschikbaar zijn.  De informatie- en kaartverkoopbalie (Breestraat 60) is geopend van maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur.

Daarnaast is de afdeling Kaartverkoop op deze momenten telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 071 - 516 38 81.   We hopen jullie ook in 2020-2021 weer te mogen ontvangen voor prachtige klassieke concerten.