Stadsgehoorzaal Musicalkoor

De Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal is in september 2018 gestart met een eigen musicalkoor. Een koor van ongeveer 30 amateurzangers waarmee we in samenwerking met het Jeugdtheaterhuis toewerken naar een showcase voor publiek in de Stadsgehoorzaal. Onder leiding van muzikaal leider Robert Jan Kamer worden nummers uit bekende musicals van toen en nu ingestudeerd. De repetities vinden plaats op dinsdagavond van 19.30-22.00 uur in de Breezaal van de Stadsgehoorzaal.

Zing ook mee!

Na een succesvol eerste jaar wordt ook in theaterseizoen 2019 | 2020 weer gezocht naar enthousiaste amateurzangers die deel willen nemen in het musicalkoor. Op 1, 8 en 15 oktober wordt daarom gestart met drie kennismakingsrepetities. Tijdens deze kennismaking ervaar je hoe de repetities worden opgebouwd en ga je aan de slag met de technische en muzikale aspecten van zingen in een koor. De ideale manier om te kijken of het Stadsgehoorzaal Musicalkoor iets voor jou is! Aanmelden voor de kennismakingsrepetities kan hier.

Het deelnamegeld voor deze repetities bedraagt € 13,00 per les. We raden aan alledrie de lessen bij te wonen, maar mocht je op één van de avonden verhinderd zijn, dan ben je natuurlijk van harte welkom op enkel de momenten dat je wel kan.

Na de kennismakingsrepetities vindt een selectiemoment plaats voor iedereen die definitief wil deelnemen aan het koor. Daarbij wordt door de koorleiding gezocht naar een evenwichtige samenstelling van het koor. Na het selectiemoment gaan we dertig weken aan de slag met het musicalrepertoire en werken we toe naar de showcase. De kosten voor een jaar deelname aan het Stadsgehoorzaal Musicalkoor bedragen € 356,00 (exclusief kennismakingsrepetities). Dit bedrag kan eventueel in termijnen worden betaald.