Rangindeling en zichtlijnen Stadsgehoorzaal

Let op: Door de anderhalve meter maatregelen zullen de rangen en placering tot nader orde anders verlopen. We verkopen plekken ongeplaceerd als 2-persoonskaart, 1-persoonskaart en 3-persoonskaart. Er zijn alleen twee verschillende rangen voor de 2-persoonskaarten. Deze rangen zijn 1e rang; beneden of 2e rang; balkon. Op het balkon heeft u kans op minder goed zicht.

 

Zaalplattegrond Stadsgehoorzaal - Grote Zaal

In de Grote Zaal bieden de meeste plaatsen uitstekend zicht op het podium. De plaatsen op de zijkanten van de balkons hebben echter beperkt zicht op het podium. Dit heeft geen effect voor het geluid, wel voor het zicht. Bij het vaststellen van de rangindeling en de daaraan gekoppelde prijzen wordt hier rekening mee gehouden. Door de afdeling kaartverkoop wordt u er altijd op gewezen als het gaat om plaatsen met minder zicht op het toneel.

De rangindeling is zodoende als volgt:
Gouden rang: uitstekend zicht op het toneel
1e rang: goed zicht op het toneel
2e rang: minder goed zicht op het toneel (dit heeft geen effect op het geluid)

Gouden Rang
De Grote Zaal heeft een Gouden Rang. Deze plaatsen bieden nóg beter zicht op het podium dan de reguliere eersterangsplaatsen. De Gouden Rang bevindt zich op rij 15, 18 en 21. Voor deze plaatsen geldt een toeslag van € 6,- per kaart.

Zaalplattegrond Stadsgehoorzaal Grote Zaal

Aalmarktzaal 

In de Aalmarktzaal bieden bijna alle plaatsen goed zicht op het podium. De plaatsen op de zijkanten van de balkons hebben echter beperkt zicht op het podium. Dit heeft geen effect voor het geluid, wel voor het zicht. Bij het vaststellen van de rangindeling en de daaraan gekoppelde prijzen wordt hier rekening mee gehouden. Door de afdeling kaartverkoop wordt u er altijd op gewezen als het gaat om plaatsen met minder zicht op het toneel.

Zaalplattegrond Stadsgehoorzaal Aalmarktzaal