Word bondgenoot of vaandeldrager!

En boek als eerste kaarten voor theaterseizoen 2020-2021

Nog enkele maanden en dan gaat het nieuwe theaterseizoen alweer in verkoop!  
Ons team is momenteel druk in de weer met het samenstellen van een mooi, spannend en inspirerend theater- en concertseizoen. Het belooft een seizoen te worden met veel cabaret, muzikale shows, toneel en prachtige klassieke muziek. Dat we zo’n rijk en onderscheidend programma kunnen brengen, hebben wij o.a. te danken aan onze bondgenoten en vaandeldragers die ons jaar in jaar uit steunen. 
 
Vanaf nú kun je je aanmelden als Bondgenoot of Vaandeldrager voor het aankomende theater- en concertseizoen 2020 – 2021. Je kunt als eerste kaarten reserveren én tegelijkertijd een constructieve bijdrage doen aan ons culturele programma.  
 
De voordelen op een rij:  

Bondgenoot 

  • Met je bijdrage van €60 word je allereerst ‘Bondgenoot’ en steun je onze strijd voor behoud van hoge kwaliteit en variatie in het aanbod van podiumkunsten in Leiden; 
  • Je kunt als eerste je kaarten boeken voor de nieuwe concerten en voorstellingen in het theaterseizoen 2020 – 2021. Bij een aantal voorstellingen geldt een maximum van vier kaarten. Bij deze voorstellingen staat dit specifiek vermeld.  
  • Je krijgt één toegangskaart voor de seizoenspresentatie van de Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal op maandag 11 mei 2020. Een avond waarin je wordt meegenomen in de wereld van cultuur en kunt proeven van nieuwe voorstellingen en culturele initiatieven in het Leidse. Een extra kaartje is bij te bestellen voor €10,-.  
  • Ook voor bijboekingen die gedurende het theaterseizoen worden gedaan, krijg je als eerste kans kaarten te reserveren. In een aantal gevallen kun je ook voor een of meerdere voorstellingen in het daarop volgende seizoen al boeken.  
  • Je kunt je aanmelden voor het Bondgenootschap door op deze link te klikken, daarna in te loggen in je account en daar in het bestelmenu de optie Bondgenoot 2020 – 2021 aan te vinken en te bestellen.  

Vaandeldrager 

  • Met je bijdrage van €250 steun je onze programma’s op het gebied van Jeugd & Educatie, Wetenschap & Kunst, Podium van de Stad of Meemaakpodia. 
  • Uiteraard geldt ook voor Vaandeldragers de mogelijkheid om als eerste kaarten te boeken voor de voorstellingen en concerten in het theaterseizoen (2020-2021). Je kunt maar liefst acht kaarten per voorstelling 'vroegboeken', tenzij dit specifiek anders vermeld is bij een voorstelling.  
  • Ook voor bijboekingen die gedurende het theaterseizoen worden gedaan, krijg je als eerste kans kaarten te reserveren dit geldt ook voor voorstellingen en concerten die al in een daarop volgend seizoen gepland staan.  
  • Je krijgt een uitnodiging voor twee personen voor de seizoenspresentatie op 11 mei 2020 waarin het programma van theaterseizoen 2020-2021 aan je wordt gepresenteerd.  

Aanmelden: 

Wil je Bondgenoot of Vaandeldrager worden? Dat vinden wij geweldig! Meld je aan via deze link.  
Ook kun je telefonisch contact opnemen via 071 516 3881 of via e-mail bondgenoten@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl en  
vaandeldragers@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl. Wij staan je graag te woord!