Luistercursus Klassieke muziek

Weet wat je hoort!

Luistercursus klassieke muziek voor beginnende luisteraars!

Wilt u naar klassieke muziek gaan luisteren, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Of bent u nieuwsgierig naar de belangrijkste stijlperioden uit de muziekgeschiedenis? BplusC presenteert de nieuwe luistercursus klassieke muziek voor beginnende luisteraars: Weet wat je hoort!

Deze cursus behandelt in tien vier-wekelijkse lessen op de maandagavond de belangrijkste hoogtepunten uit de rijke klassieke muziek. Na deze cursus weet u beter wat u mooi vindt en hoort u dingen in de muziek die u eerder niet hoorde! In de cursus geeft BplusC handvatten om beter te luisteren. En wij bieden de ruimte om de muziek live te ervaren.

De cursisten krijgen hun lesinhoud aangeboden in combinatie met een aantrekkelijke prijs voor de concerten: Residentie Orkest, Juilliard String Quartet, Calefax en New European Ensemble.

Was het vroeger chic om verstand te hebben van klassieke muziek, tegenwoordig is die belangstelling niet vanzelfsprekend meer. “Klassieke muziek is geschikt voor iedereen”, stelt onze klassieke muziek programmeur Susanne Lammers. Daarom is de samenwerking met BplusC heel logisch. “Heel veel mensen vinden klassieke muziek hartstikke mooi, maar willen er meer van snappen."

Meer informatie over de luistercursus via: www.bplusc.nl