Yes, we hebben het gehaald!

Er zijn 500 cultuuroptimisten gevonden en dat betekent dat We Are Public definitief naar Leiden komt!

Ben jij nog geen Cultuuroptimist? Sluit je dan gauw aan bij de 500 leden die je voor gingen. Meld je aan als lid van We Are Public en ga gratis naar voorstellingen, films, exposities en concerten.

Wat krijg je?
Met je We Are Public-pas krijg je gratis toegang tot de beste concerten, exposities, voorstellingen en films van Leiden. Deze zijn geselecteerd door een bevlogen redactie. Ze sturen je op avontuur en je gaat vaker. Juist naar dingen die je anders nooit zou hebben ontdekt. Je pas is ook geldig bij meer dan 200 instellingen in de We Are Public-steden: Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Eindhoven, Breda, Helmond, Den Bosch en Tilburg. We Are Public zorgt voor minimaal 250 bijzondere programma’s per maand, 365 dagen per jaar.

Investeren
Met We Are Public investeer je voor € 15,- per maand mee in cultuur. In jonge makers en nieuw talent, want we betalen de makers en instellingen voor je bezoek. Zo zitten de zalen voller, is er altijd publiek en dragen we samen bij aan prachtige concerten, exposities, voorstellingen en films. Om We Are Public naar Leiden te krijgen, zijn er 500 leden nodig. Je kunt je aanmelden en meteen genieten van de geselecteerde voorstellingen.

Voorstellingen
Benieuwd naar het programma? Neem een kijkje op de site. Je kan direct overal naartoe en je betaalt pas vanaf 1 mei. Ook bij ons in de Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal kun je terecht met je We Are Public-pas, bijvoorbeeld naar een dansuitvoering, toneel, een theatercollege en naar klassieke muziek. Bekijk de volledige lijst voor het Pilotprogramma hieronder:

Leidse Schouwburg:
19 apr. La Superba | Toneelgroep Maastricht
21 apr. Ada/Ava | Manual Cinema
23 apr. Theatercollege | Bas Haring
25 apr. New Adventures | Scapino Ballet
26 apr. De hereniging van de twee Korea's | Het Nationale Theater

Stadsgehoorzaal:
25 apr. Morphing Relations | Calefax, Neue Vocalsolisten Stuttgart
26 apr. Dvorák & Weinberg | Severin von Eckardstein, Tianwa Yang