Start kaartverkoop 14 mei om 13.00 uur

Brochure af te halen bij de Stadsgehoorzaal Leiden!

Hieronder vind je alle belangrijke informatie over de start kaartverkoop.

Start verkoop voorstellingen 2019 | 2020:

• Bondgenoten & Vaandeldragers: dinsdag 7 mei, 13.00 uur
• Reguliere vrije verkoop: dinsdag 14 mei, 13.00 uur

Meer informatie over Bondgenoten en Vaandeldragers (voorheen Vrienden) vind je hier.


- Het nieuwe programma staat sinds 1 mei online, de nieuwe brochure is af te halen bij de Stadsgehoorzaal. De brochure is ook via de website in te zien. Klik hier.

- De seizoenspresentatie zal op maandag 13 mei plaatsvinden in de Leidse Schouwburg. Bestel hier uw kaarten voor slechts € 10,-.

- Het klassieke muziek aanbod voor 2019 | 2020 is al wel in verkoop, bekijk het aanbod hier.


Online
U kunt uw kaarten het makkelijkst en het snelst bestellen via onze website. De website is 24 uur per dag beschikbaar via uw pc, tablet of smartphone. Op de website kunt u gemakkelijk zelf uw plaats kiezen via de zaalplattegrond.
Betalen kan gemakkelijk via IDEAL maar ook met creditcard en Podium Cadeaukaart. Uw toegangsbewijs kunt u vervolgens zelf printen, per post opgestuurd krijgen (€3,00 verzendkosten per bestelling) of u kunt deze afhalen bij de informatie- en kaartverkoopbalie. U kunt ook uw toegangsbewijs laten zien op uw smartphone.

Telefonisch
Kaarten zijn natuurlijk ook telefonisch te reserveren! Van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 uur en 18.00 uur kunt u ons bereiken via 071 516 3881.

Deze kaarten kunt u direct betalen met IDEAL via een betaallink die wij u per e-mail toesturen. Ook is het mogelijk om uw kaarten binnen zeven dagen te betalen bij de kassa. Maakt u op kortere termijn een reservering, dan zullen de kaarten tot 30 minuten voor aanvang voor u gereserveerd blijven.

Informatie- en kaartverkoopbalie
Ziet u ons liever persoonlijk als u uw kaarten koopt? De informatie- en kaartverkoopbalie (Breestraat 60) is van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur geopend. De kassa is daarnaast 45 minuten voor aanvang van een voorstelling of concert op de betreffende locatie geopend. Onze medewerkers adviseren u graag over de mooiste plaatsen en bijzondere voorstellingen.

Aan de kassa kunt u betalen met PIN, creditcard en Podium Cadeaukaart. Het is niet mogelijk contant te betalen.

U betaalt € 2,50 administratiekosten per bestelling. Voor kaarten onder de € 10,- worden geen administratiekosten in rekening gebracht.