Data start kaartverkoop seizoen 2019 | 2020

Achter de schermen zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor seizoen 2019 | 2020. De programmering is rond en het ontwerp voor de brochure ligt bij de drukker! Hieronder vind je alle belangrijke informatie over de start kaartverkoop.

Start verkoop voorstellingen 2019 | 2020:

• Bondgenoten & Vaandeldragers: dinsdag 7 mei, 13.00 uur
• Reguliere vrije verkoop: dinsdag 14 mei, 13.00 uur

Meer informatie over Bondgenoten en Vaandeldragers (voorheen Vrienden) vind je hier.


- Het nieuwe programma komt op 1 mei online te staan, de brochure wordt vanaf 4 mei verspreid.

- Een brochure aanvragen kan via deze link.

- De seizoenspresentatie zal op maandag 13 mei plaatsvinden in de Leidse Schouwburg. Bestel hier uw kaarten voor slechts € 10,-.

- Het klassieke muziek aanbod voor 2019 | 2020 is al wel in verkoop, bekijk het aanbod hier.


Een aantal voorstellingen of concerten voor volgend seizoen is ook al in verkoop gegaan, zoals Waylon, Kaj Gorgels, Suzan en Freek, Nienke Plas, Dennis van Aarssen, Peter Pannekoek (uitverkocht), Patrick Laureij (uitverkocht) en Fred van Leer (uitverkocht).Online
U kunt uw kaarten het makkelijkst en het snelst bestellen via onze website. De website is 24 uur per dag beschikbaar via uw pc, tablet of smartphone. Op de website kunt u gemakkelijk zelf uw plaats kiezen via de zaalplattegrond.
Betalen kan gemakkelijk via IDEAL maar ook met creditcard en Podium Cadeaukaart. Uw toegangsbewijs kunt u vervolgens zelf printen, per post opgestuurd krijgen (€3,00 verzendkosten per bestelling) of u kunt deze afhalen bij de informatie- en kaartverkoopbalie. U kunt ook uw toegangsbewijs laten zien op uw smartphone.

Telefonisch
Kaarten zijn natuurlijk ook telefonisch te reserveren! Van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 uur en 18.00 uur kunt u ons bereiken via 071 516 3881.

Deze kaarten kunt u direct betalen met IDEAL via een betaallink die wij u per e-mail toesturen. Ook is het mogelijk om uw kaarten binnen zeven dagen te betalen bij de kassa. Maakt u op kortere termijn een reservering, dan zullen de kaarten tot 30 minuten voor aanvang voor u gereserveerd blijven.

Informatie- en kaartverkoopbalie
Ziet u ons liever persoonlijk als u uw kaarten koopt? De informatie- en kaartverkoopbalie (Breestraat 60) is van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur geopend. De kassa is daarnaast 45 minuten voor aanvang van een voorstelling of concert op de betreffende locatie geopend. Onze medewerkers adviseren u graag over de mooiste plaatsen en bijzondere voorstellingen.

Aan de kassa kunt u betalen met PIN, creditcard en Podium Cadeaukaart. Het is niet mogelijk contant te betalen.

U betaalt € 2,50 administratiekosten per bestelling. Voor kaarten onder de € 10,- worden geen administratiekosten in rekening gebracht.