Wanneer start de kaartverkoop voor seizoen 2018/2019?

Achter de schermen zijn we alweer druk bezig met de voorbereidigen voor seizoen 2018/2019. Hieronder vindt u alle belangrijke informatie.

Start verkoop klassiek

- Voor Vrienden: dinsdag 27 februari, 13.00 uur
- Regulier: dinsdag 6 maart, 13.00 uur

Start verkoop regulier

- Voor Vrienden: dinsdag 8 mei, 13.00 uur
- Regulier: dinsdag 15 mei, 13.00 uur

Online

U kunt uw kaarten het makkelijkst en het snelst bestellen via onze website: www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl. De website is 24 uur per dag beschikbaar via uw pc, tablet of smartphone. Op de website kunt u gemakkelijk zelf uw plaats kiezen via de zaal plattegrond, u kunt natuurlijk ook het systeem de best beschikbare plaatsen laten kiezen.

Betalen kan gemakkelijk via IDEAL maar ook met creditcard, Podium Cadeaukaart of via waardebonnen van de Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal. U toegangsbewijs kunt u vervolgens zelf printen, per post opgestuurd krijgen (€3,00 verzendkosten per bestelling) of u kunt deze afhalen bij de informatie- en kaartverkoopbalie. U kunt ook uw toegangsbewijs laten zien op uw smartphone.

Maakt u bij uw online bestelling gebruik van theater- en concertbonnen? Dan schiet u eerst het volledige bedrag voor en vervolgens kunt u uw theater- en concertbonnen bij de informatie- en kaartverkoopbalie inleveren. Wij storten dit bedrag dan direct terug op uw rekening.

Kortom via ons online kaartverkoopsysteem is alles mogelijk!

Telefonisch

Kaarten zijn natuurlijk ook telefonisch te reserveren! Van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 uur en 18.00 uur kunt u ons bereiken via 071 516 3881.

Deze kaarten kunt u direct betalen met IDEAL via een betaallink die wij u per e-mail toesturen. Ook is het mogelijk om uw kaarten binnen zeven dagen te betalen bij de kassa. Maakt u op kortere termijn een reservering, dan zullen de kaarten tot 30 minuten voor aanvang voor u gereserveerd blijven

Informatie- en kaartverkoopbalie

Ziet u ons liever persoonlijk als u, uw kaarten koopt? Dit kan ook! De informatie- en kaartverkoopbalie (Breestraat 60) is van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur geopend. De kassa is daarnaast 45 minuten voor aanvang van een voorstelling of concert op de betreffende locatie geopend. Onze medewerkers adviseren u graag over de mooiste plaatsen en bijzondere voorstellingen.

Aan de kassa kunt u betalen met PIN, creditcard, Podium Cadeaukaart, Theater- en Concertbonnen en waardebonnen van Leidse Schouwburg-stadsgehoorzaal. Het is niet mogelijk contant te betalen.

U betaalt € 2,50 administratiekosten per bestelling.

Voor kaarten onder de € 10,- worden geen administratiekosten in rekening gebracht.

Kindprijs
Voor de jeugd hebben wij een speciale kindprijs. De kindprijs geldt voor kinderen t/m 12 jaar. Het kan zijn dat u bij de kaartcontrole gevraagd wordt om de leeftijd van uw kind aan te tonen.