Het voorjaar staat voor de deur

Langzamerhand beginnen de krokussen en tulpen uit te komen, worden de eerste lammetjes geboren en genieten de basisschoolleerlingen van hun welverdiende voorjaarsvakantie.

Dummie de Mummie (6+)
Heb je nou nog niks te doen tijdens deze vakantie? Bekijk dan eens onze jeugdprogrammering. We zitten bomvol met leuke jeugdvoorstellingen. Zo is op maandag 26 februari om 13.00 uur en om 16.00 uur de musical Dummie de Mummie in onze schouwburg  te zien. Dummie de Mummie is een musical naar het gelijknamige kinderboek van Tosca Menten over Goos Guts die op een doodnormale dag ineens een mummie in ze bed vindt! Een superleuke familiemusical voor iedereen vanaf 6 jaar. Koop je tickets hier!

Zelf op het toneel schitteren?
Heb je na het zien van deze fantastische voorstelling nou zin gekregen om zelf op het podium te staan? Kom dan vrijdag 3 maart naar onze theaterworkshops! Je krijgt een rondleiding door het hele theater, trekt de mooiste kostuums aan en krijgt een theaterworkshop op het toneel van de Leidse Schouwburg. De workshops worden voor alle leeftijdsgroepen georganiseerd. Klik hier voor meer informatie.