NIEUW IN VERKOOP: Jenny & Brigitte, Gedeelde Smart

Bestel kaarten voor de voorstelling op 2 december.

Vandaag, op 15 september om 10.00 uur start de verkoop voor de voorstelling van Jenny Arean & Brigitte Kaandorp genaamt Gedeelde Smart. Een bijzondere voorstelling waar je bij moet zijn!
 

Over Gedeelde Smart

Brigitte Kaandorp, de Koningin van het Nederlands Cabaret, staat samen met Jenny Arean, de Keizerin van het Vaderlandse Chanson, op het toneel. Wat een onzalig idee!

Maarja, je houdt ze niet in quarantaine… Twee luidruchtige vrouwen, twee onstuimige levens, twee fortuinlijke carrières. Twee buitengewone stemmen; de één als een orkaan in augustus, de ander als een merel in mei. Twee onverwoestbare comédiennes met een eindeloos oeuvre. Dat wordt lang leve de liedjes, de liefde en de lol. En dat allemaal met een achtkoppig orkest. Óók nog eens. Dat is veel, dat is rijk, dat is feest!

 

Bestel kaarten


Je kunt natuurlijk gewoon online kaarten bestellen. Onze telefoonlijn staat voor je open van 10.00 tot 11.00 uur en van 15.00 tot 16.00 uur, we vragen je om alleen te bellen om kaarten te voor deze voorstelling en niet met andere vragen om lange wachtrijen te voorkomen. Op donderdag is onze kaartverkooplijn open van 9.00 tot 12.00 uur voor al je andere vragen of je kunt mailen naar kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl