We kijken uit naar het nieuwe theaterseizoen

Lees alles over de start kaartverkoop in juni!

We kijken reikhalzend uit naar het volgende theater- en concertseizoen. We weten dat veel nog steeds onduidelijk zal zijn, en dat we voor onze voorstellingen rekening moeten houden met zowel een ‘anderhalve meter’ ontvangst als de mogelijkheid van een volle zaal. Wat de ontwikkelingen ook zijn, wij zijn er klaar voor om theater-, cabaret- en muziekliefhebbers, veilig en gastvrij te verwelkomen!

De laatste gesprekken met producenten en makers worden momenteel gevoerd en omdat veel onduidelijk is, zal het complete theaterseizoen pas later in verkoop kunnen. Later dan je van ons gewend zijn, want meestal is de start van de verkoop in mei, zo ongeveer nu…

Dit jaar is het plan als volgt:

Woensdag 16 juni, 13.00 uur: Kaartverkoop voor Bondgenoten & Vaandeldragers
Maandag 21 juni, 13.00 uur: Kaartverkoop voor iedereen


Wat gaat in de verkoop?

Het komende theaterseizoen gaan voorstellingen en concerten in delen in de verkoop. Dit heeft alles te maken met de nog grote onzekerheid ten aanzien van corona en de dan geldende coronamaatregelen. Door korter van tevoren in verkoop te gaan, kunnen wij actueler inspringen op de ontwikkelingen.

Voor klassieke muziek gaan de maanden september tot en met december in verkoop. Voor het reguliere programma gaan de maanden september en oktober in verkoop. Wel is het mogelijk om het voorlopige programma voor heel seizoen 2021-2022 te bekijken.

 

Theater. Mooier dan ooit.

Het Nationaal Theaterfonds en de BankGiroLoterij lanceren samen met heel veel aangesloten theaters de landelijke campagne Theater. Mooier dan ooit. Samen tellen we af tot het moment dat onze deuren weer open gaan en we jullie weer mogen ontvangen voor prachtige concerten en hilarische of indrukwekkende voorstellingen. Ook valt er vanalles te winnen, dus bekijk vooral even de site.

Het was altijd al mooi. Die rode loper. Dat geroezemoes voor de voorstelling. Het geluid van stemmende muziekinstrumenten. Het licht, het geluid. Het kolkende applaus. De feestvreugde bij een festival. Dat ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. Wat hebben we het gemist! En als we jullie straks weer mogen ontvangen, worden die magische momenten ongetwijfeld… mooier dan ooit!

We weten niet wanneer, maar we weten dat het komt. Daarom tellen we alvast af. Ondertussen zitten we niet stil. De programmering voor volgend seizoen wordt geboekt, audities gehouden en er wordt volop gerepeteerd. Op de website en social kanalen van de campagne Theater. Mooier dan ooit. kun je alvast een kijkje nemen. Daarnaast zijn er bijzondere prijzen te winnen. Zo wordt zelfs de voorpret voor je volgende (live) theateravond mooier dan ooit!