Succesvolle start kaartverkoop nieuw seizoen!

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor een aantal grote namen.

 

Op dinsdag 15 mei startte de kaartverkoop voor seizoen 2018-2019 van de Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal. En met groot succes. Een aantal grote namen waren bijna direct uitverkocht. Voor een aantal artiesten is het ons gelukt een extra avond bij te boeken en ook dit seizoen is het programma weer zo divers dat er voor alle leeftijden nog genoeg keuze is. Zo zijn er voor Claudia de Breij, Van Dik Hout, Rundfunk en vele anderen nog kaarten te koop.

Hardlopers en bijboekingen
Namen als Harrie Jekkers met Klein Orkest, Yentl en de Boer, Patrick Laureij, Youp van 't Hek en Nienke Plas verkochten bijna direct uit. Voor Peter Pannekoek is al een avond bijgeboekt. De publiekswinnaar van het BNN Leids Cabaret Festival, Kasper van der Laan, is wegens grote belangstelling naar een grotere zaal verplaatst. De komedie Een man een man met sterrencast Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke zat binnen enkele minuten vol, maar Pierre Bokma is samen met Gijs Scholten van Aschat ook te zien in Shakespeare by heart en daar zijn nog kaarten voor beschikbaar.

Divers programma
Het nieuwe seizoen biedt een breed programma voor alle smaken en leeftijden en met zoveel voorstellingen is er nog meer dan genoeg keuze. Er zijn nog kaarten beschikbaar bij grote namen als Claudia de Breij, Rundfunk, De Dijk, Pieter Derks, Paulien Cornelisse en vele anderen. Ook bij de theatercolleges van Ruben Terlou en Jelle Brandt Corstius is nog plek. Terlou bood in twee succesvolle series (Langs de Oevers van de Yangtze en Door het Hart van China) een verrassende kijk in de hedendaagse Chinese maatschappij. Nu gaat hij het theater in. Brandt Corstius vertelt in zijn theatercollege over zijn reizen naar Rusland, India en de rest van de wereld. Naast deze twee globetrotters komen o.a. de Vlaamse wetenschapper Lieven Scheire, Diederik Jekel en biograaf Eva Rovers met een theatercollege naar Leiden.

Bijzondere projecten
Naast het gesproken woord met toneel, cabaret en colleges staan er een aantal bijzondere projecten op het programma. In het weekend van 29 maart vindt in de Stadsgehoorzaal in samenwerking met Daniel Rowland en het Brodsky Quartet het klassieke Festivalweekend Brexit plaats. De primarius van het Brodsky Quartet stelde een weekend samen waarin hij zijn favoriete Engelse en Continentale muziek laat horen.

Na het succes van Carnaval des Animaux afgelopen seizoen, is er dit seizoen weer een samenwerking met de Nieuwe Philharmonie en Naturalis. Op het programma staat Peter en de Wolf, het beroemde muzikale sprookje van componist Sergej Prokofjev. Een carnavalszondag voor de hele familie met een concert en mini-college ineen.

Start nieuw seizoen
Eind augustus start het nieuwe seizoen met 300 voorstellingen, concerten en bijzondere projecten. Het huidige seizoen loopt bijna af. Het hele programma van seizoen 2018-2019 staat in de nieuwe brochure waar ook het aanbod van Theater Ins Blau in te vinden is. De brochure wordt op veel plekken in Leiden en omstreken verspreid en is af te halen bij de informatie- en kaartverkoopbalie in de Stadsgehoorzaal (Breestraat 60).

 

Klik hier voor seizoen 2018/2019.

Klik hier om de brochure online door te bladeren.

Klik hier om de papieren brochure aan te vragen.