Wanneer start de kaartverkoop?

Lees meer over het nieuwe seizoen en de start kaartverkoop van seizoen 2020 - 2021

De afgelopen periode hebben we veel overleg gehad met theatermakers, muziekgezelschappen en producenten over de voorstellingen die we in de steigers hadden staan voor het aankomende theater- en concertseizoen. Ook al kunnen we in verband met de anderhalve meter maatregelen veel minder publiek ontvangen in onze schouwburg en Stadsgehoorzaal, toch zijn er vele makers in staat om ook met een minder groot publieksbereik theater en muziek te maken. Daar zijn we heel blij om!

Digitale brochure

Samen met Theater Ins Blau hebben we afgestemd dat wij ons focussen op het maken van een digitale brochure, die mee kan bewegen met last minute wijzigingen, want flexibiliteit is in deze nieuwe realiteit van heel groot belang. Teveel papier laten drukken dat vervolgens niet actueel is, vinden we met het oog op duurzaamheid en milieu niet meer verantwoord. 

Voorstellingen en concerten in periode van 1 september tot en met 31 december

We hebben afgestemd dat we alléén de voorstellingen en concerten van 1 september tot en met 31 december in verkoop laten gaan. Dit najaar wordt vervolgens, de actualiteit en richtlijnen volgend, met de producenten en gezelschappen afgestemd hoe wij de tweede helft van het seizoen kunnen inrichten. 


Start kaartverkoop

Voor nu betekent dit dat alle klassieke concerten deze zomer - in aangepaste vorm - in verkoop blijven. Voor de reguliere programmering gelden de volgende data:

·       Bondgenoten kunnen vanaf 1 september hun kaarten reserveren

·       Vanaf 7 september is het vervolgens voor iedereen mogelijk kaarten te bestellen. 

 
Vanaf 24 augustus zullen wij de digitale brochure via nieuwsbrieven en social media verspreiden. De gedrukte folder zal een week later beschikbaar zijn. 
Half augustus laten wij op onze website en via onze nieuwsbrief weten welke voorstellingen en concerten er dit najaar bij ons geprogrammeerd staan, zodat je alvast kunt kijken wat er zoal in je agenda past.Want er komen absoluut pareltjes aan die je niet wil missen!