Kaartverkoop start 1 sep voor Bondgenoten en 7 sep voor iedereen.

Bekijk het programma nu vast online!

De afgelopen periode hebben we veel overleg gehad met theatermakers, muziekgezelschappen en producenten over de voorstellingen die we in de steigers hadden staan voor het aankomende theater- en concertseizoen. Ook al kunnen we in verband met de anderhalve meter maatregelen veel minder publiek ontvangen in onze schouwburg en Stadsgehoorzaal, toch zijn er vele makers in staat om ook met een minder groot publieksbereik theater en muziek te maken. Daar zijn we heel blij om!


Start kaartverkoop: 7 september om 13.00 uur. Online, telefonisch (071 516 3881) of aan de balie in de Leidse Schouwburg.
Let op: er is dit keer geen kaartverkoopbalie in de Stadsgehoorzaal.

Digitale brochure

Samen met Theater Ins Blau hebben we afgestemd dat wij ons focussen op het maken van een digitale brochure, die mee kan bewegen met last minute wijzigingen, want flexibiliteit is in deze nieuwe realiteit van heel groot belang. Teveel papier laten drukken dat vervolgens niet actueel is, vinden we met het oog op duurzaamheid en milieu niet meer verantwoord. Bekijk hier de online brochure.

Voorstellingen en concerten in periode van 1 september tot en met 31 december

We hebben afgestemd dat we alléén de voorstellingen en concerten van 1 september tot en met 31 december in verkoop laten gaan. Dit najaar wordt vervolgens, de actualiteit en richtlijnen volgend, met de producenten en gezelschappen afgestemd hoe wij de tweede helft van het seizoen kunnen inrichten. Bekijk hier het aanbod van september tot en met december.


Start kaartverkoop

Voor nu betekent dit dat alle klassieke concerten deze zomer - in aangepaste vorm - in verkoop blijven. Voor de reguliere programmering gelden de volgende data:

  • Bondgenoten kunnen vanaf 1 september hun kaarten reserveren.
  • Vanaf 7 september is het vervolgens voor iedereen mogelijk kaarten te bestellen.
  • Tussen 31 augustus en 7 september is het niet mogelijk online kaarten te bestellen behalve als je bondgenoot bent. Wil je toch kaarten voor klassieke concerten? Mail dan de naam van het concert en het aantal kaarten + kaartsoort naar kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl. Voor voorstellingen is het echt pas mogelijk om vanaf 7 september kaarten te boeken.

 
Vanaf 24 augustus staan alle voorstellingen op de site en kun je vast rond gaan kijken. Deze voorstellingen zijn echter pas te boeken vanaf begin september. Eind augustus zullen wij de digitale brochure via nieuwsbrieven en social media verspreiden. De gedrukte folder zal een week later beschikbaar zijn. Bekijk alvast het programma want er komen absoluut pareltjes aan die je niet wil missen!